Eutanasia – Lopullinen ratkaisu? (Pekka Reinikainen)

Tämä kirja vakuuttaa, ettei ketään tarvitse tappaa. Kivut ja ahdistus voidaan hoitaa ja kuolevalle antaa mahdollisuus selvittää asiansa Jeesuksen kanssa.

20,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-60655 (Tuote)Osastot: ,

Kuolema on vihollisista viimeinen. Kaikki kuolevat Aadamissa, mutta kaikki tehdään eläviksi Kristuksessa (1. Kor. 15:22, 26).

Syntiinlankeemus toi kuoleman luomakuntaan. Kuolema on voitettava kuolemalla – mutta kenen täytyi kuolla? Jumala ei hyväksy ihmisuhreja. Viides käsky kuuluu ”Älä tapa”. Kuolemaa ei voiteta eläinuhrilla, eikä edes profeetan uhraamisella, joka rikkoisi viidettä käskyä vastaan. Jumala itse oli Jeesuksessa ja nöyrtyi ristinkuolemaan. Näin vakava asia synti on. Pyhä Henki osoittaa synnin vakavuuden Jeesuksen omille, joille Sana rististä ei ole hullutus.

Elämme lopun aikaa. Ihminen rikkoo Jumalan kymmenestä käskystä viimeisen, jos eutanasia laillistetaan. Ainoa jäljelle jäänyt synti mitätöidään maallisella lainsäädännöllä. Siirrymme laittomuuden aikaan, jolloin ihminen julistaa olevansa Jumala.

Tämä kirja vakuuttaa, ettei ketään tarvitse tappaa. Kivut ja ahdistus voidaan hoitaa ja kuolevalle antaa mahdollisuus selvittää asiansa Jeesuksen kanssa. Se on tärkeätä elämän iltahämärässä olevalle, jolla tästä maailmasta on jäljellä vain katto ja päällä oleva peitto.

Tekijä
Pekka Reinikainen
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2017
Koko
22 x 22 cm
Sivumäärä
75