Elämä Jumalan kirkkaudessa (Rodney Howard-Browne)

22,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-62007 Osasto:

Elämä Jumalan kirkkaudessa on käytännön käsikirja hengelliseen sodankäyntiin Jumalan sanan mukaisesti. Raamattu on meidän oppaamme voittoon, rauhaan ja iloon elämämme jokaisella osa-alueella.

Kristittynä uskosi tulisi rakentua Jumalan Sanan perustalle, sillä muussa tapauksessa ylistys -ja rukouselämäsi keskittyy ympärillä olevaan pimeyteen ja pelkoon ennemmin kuin kirkkauteen ja Herran voimaan. Jumalan kirkkauden suuruuden ja vihollisen voimattomuuden ymmärtäminen elämässäsi on avain siihen elämään, jota Jumala on sinut kutsunut elämään – elämään voitossa, eikä tappiossa. Meidän täytyy tietää, että se mitä uskomme, on raamatullista eikä vain pelkkää taikauskoa. Tässä kirjassa vertailen Jumalan Sanaa joihinkin nykyään vallalla oleviin uskomuksiin hengellisestä sodankäynnistä löytääkseni, mikä on faktaa ja mikä fiktioita.

Rodney Howard-Browne on syntyperältään eteläafrikkalainen evankelista, joka asuu ja toimii Yhdysvalloissa ja sieltä käsin maailmanlaajuisesti. Hänen palveluaan on leimannut Jumalan antama voitelu ja erityisesti vapauttava ilo, jota tuhannet ihmiset ovat kokeneet hänen kokouksissaan.

Tekijä
Rodney Howard-Browne
ISBN
9780997825503
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2016
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen