Löydä elämäntehtäväsi (Ritva Sand, Kristian Sand)

22,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-2605

Ihminen joka ei tiedä elämäntehtäväänsä on heikko, tyhjä ja päämäärätön. Eikä hän varmastikaan koe täyttymystä, ennen kuin löytää sen! Kukaan, joka ei tunne elämäntehtäväänsä, ei koe lepoa, iloa eikä sisäistä tyydytystä.

PÄÄMÄÄRÄN IHMISET

Nooalla oli päämäärä. Niin oli myös Aabrahamilla, Jaakobilla, Mooseksella, Joosualla ja kaikilla kuuluisilla Raamatun henkilöillä. He tiesivät mitä heidät oli kutsuttu tekemään -ja tekivät sen! Heidän koko elämänsä keskittyi heidän elämäntehtäväänsä valmistautumiseen ja sen täyttämiseen. He kuolivat tietäen, että olivat palvelleet Jumalan tarkoitusta oman sukupolvensa aikana.

Olet aivan yhtä erityinen, kuin kaikki nämä ihmiset. Ef. 2:10 sanoo: ”Sillä me olemme hänen tekonsa, luodut Kristuksessa Jeesuksessa hyviä töitä varten, jotka Jumala on edeltäpäin valmistanut, että me niissä vaeltaisimme.” Jumala on edeltäkäsin suunnitellut ja valmistanut sinulle hyviä, eläviä ja kuuliaisia tekoja. Hänellä on suunnitelma -tarkoitus- työ, jota sinun on määrä tehdä Hänelle ja jota kukaan toinen ei voi tehdä. Se on sinun elämäntehtäväsi!

Kristian Sand on norjalainen raamatunopettaja, joka on työskennellyt englannissa ja Intiassa 33 vuotta. Hän on perustanut Sillanrakentajat -järjestön, joka tavoittaa monia Intian syrjäisiä kansoja. Hänen suomalainen vaimonsa Ritva on perustanut Raakel-kodit, jotka työskentelevät kärsivien tyttöjen parissa Intiassa. Kristian ja Ritva ovat kirjoittaneet 10 kirjaa. He ovat työskennelleet lukuisten kansojen ja kieliryhmien parissa Intiassa. Vuonna 2007 Jumala kutsui heidät Suomeen julistamaan parantumista särkyneille sydämille ja vapautusta kärsiville.

Tekijä
Ritva Sand, Kristian Sand
ISBN
9789525114911
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2009
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen