Voittajan askeleet – Vahvana loppuun asti (Markus Sainio)

9,50

tuotetunnus (SKU) KK-62089 (Tuote)Osastot: ,

Olet ehkä itse juuri saanut tulla uskoon tai sitten vielä etsit? Tämän kirjan tarkoitus on ohjata sinut varmasti taivastielle, antaa sinulle ohjeita uskossa kasvamiseen ja uskon tiellä loppuun asti pysymiseen.

”Uskoon tultuamme meistä tulee Jumalan lapsia ja aloitamme matkan kohti uskovan ihmisen päämäärää, taivasta. Matkalla on hyvä muistaa, että päästäksemme perille, meidän pitää pysyä uskossa elämämme loppuun asti. Raamattu sanoo: ”Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.” Matt. 24:13.

Tässä kirjassa haluan jakaa sinulle tärkeitä periaatteita, vinkkejä ja neuvoja, että uskosi voisi vahvistua ja voisit pysyä vahvana loppuun asti.” – Markus Sainio

Kirjoittajasta: Markus Sainio on nuoresta iästään huolimatta varsinainen evankeliointityön pioneeri. Hän on toiminut nuoriso-, seurakunta- ja lähetystyössä useiden vuosien ajan. Markuksella ja Minna vaimolla on pieni Ellen Sakura tyttö, he asuvat Japanissa. Heidän näkynään on kohdata ihmisiä Evankeliumin totuudella ja johdattaa heitä Jeesuksen tuntemiseen.

Tekijä
Markus Sainio
ISBN
9789527297032
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2019
Sivumäärä
n. 60
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen