Voimana heikkous (Tony Campolo)

Sosiologian professori Tony Campolo pohtii teoksessaan vallan ja uhrautuvaisen rakkauden periaatetta. Hän osoittaa, miten helposti sekä perheessä että seurakunnassa valitaan valta rakkauden sijasta.

24,00 7,90

tuotetunnus (SKU) KK-47668 (Tuote)Osastot: , ,

Monet kristityt miettivät: ”Jos meillä vain olisi valta, voisimme muuttaa maailmaa.” Heille voisi vastata: ”Ihmettelen, miksei Jeesus keksinyt sitä.” Jeesus valitsi vaikeimman tien: vallan sijasta hän valitsi uhrautuvaisen rakkauden tien. Opetuslapsina meidän kristittyjen tulisi valita sama tie.

Sosiologian professori Tony Campolo pohtii kirjassaan vallan ja uhrautuvaisen rakkauden periaatetta ja soveltaa sitä eri elämänalueisiin. Hän käsittelee valtapelejä perheessä ja seurakunnassa ja osoittaa, miten helposti molemmissa valitaan valta rakkauden sijasta; seurakunnissa tämä pätee sekä seurakunnan johtajiin että tavallisiin seurakuntalaisiin. Campolo käsittelee samalta pohjalta myös politiikkaa ja sotia. Toisaalta hän osoittaa, miten ne, joilla ei ole valtaa, alistuvat liian helposti voimattomuuteen.

Lopputulos on, että Jeesuksen tie – uhrautuvaisen rakkauden tie – on aina parempi vaihtoehto kuin vallan tie.

Kirja on helppolukuinen ja mielenkiintoisesti kirjoitettu. Elävästä elämästä otetut esimerkit havainnollistavat aihetta hyvin. Jokaisessa luvussa voi kokea ahaa-elämyksiä!

Tekijä
Tony Campolo
ISBN
9789524755634
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2012
Kirjastoluokka
17.3
Sidonta
Sidottu, kovakantinen