Viholliselta pääsy kielletty (John Bevere)

22,00 10,00

tuotetunnus (SKU) KK-11408 (Tuote)Osastot: ,

LÄIMÄISE OVI KIINNI VIHOLLISELTA YHDELLÄ YKSINKERTAISELLA PÄÄTÖKSELLÄ SULJE OVI JA HEITÄ AVAIN POIS!

Kuvittele, millaista elämäsi olisi, jos voisit vaeltaa vapaana synnistä ja pitää Saatanan poissa henkilökohtaisesta elämästäsi ja ihmissuhteistasi. Mikä on avain siihen?

Tässä menestyskirjassa, jonka nimi aikaisemmin oli Vihollisen ovi, John Bevere paljastaa, että jokaisen kristityn kohdalla tärkein hengellisen sodankäynnin muoto on kuuliaisen elämän voimallinen vaikutus.

Viholliselta pääsy kielletty • antaa sinulle tuoreen näyn siitä, kuinka Jumala tarjoaa sinulle turvallisuusjärjestelmän Hengessä. • virittää sydämesi ja mielesi löytämään kätketyt synnit ja tunnistamaan kapinallisuuden. • osoittaa, kuinka armo antaa sinulle voiman päästä vapaaksi synnin orjuudesta. • haastaa sinua tulemaan pyhäksi.

Bevere kirjoittaa: ”Tämä kirja paljastaa kaikki vihollisen hallinnan väylät uskovan elämässä.” Viholliselta pääsy kielletty ei ole tuomitseva kirja! Se antaa sinulle toivoa ymmärtää, kuinka valintasi todella vaikuttavat hengelliseen vaellukseesi, ja varustaa sinut tiedolla, jota tarvitset välttääksesi petoksen. Sinun on aika sulkea ja lukita ovi viholliselta – pysyvästi!!

Tekijä
John Bevere
ISBN
9789525866001
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2009
Sivumäärä
202
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen