Vartiotorni – Valtakunta uudessa valossa (Pasi Turunen)

Vartiotorniseuran uusi vuosituhat alkoi kriisien merkeissä?

22,00

tuotetunnus (SKU) KK-4960 Osasto:

Ristin symboli on Jehovan todistajille nykyään kauhistus. Tiedätkö, että ristiä käytettiin vuosikausia Vartiotorni-lehden kannessa? Miksi järjestö kieltää jäseniltään elämää pelastavat verensiirrot?

Jehovan todistajat tunnetaan parhaiten monista täyttymättömistä ”maailmanlopun” ennustuksista. Liikkeen historia kätkee sisälleen useita järjestön kannalta epämieluisia asioita, joiden kaivelemisesta kuka tahansa Jehovan todistaja voisi joutua erotetuksi. Tässä kirjassa tuodaan esille asioita kulissien takaa. Kirjan sivuilla on harvinaisia ja ainoalaatuisia alkuperäisdokumentteja valokopioina. Kirjan monipuolisuus käy ilmi pelkästään sisällysluetteloa selaamalla.

Pasi Turusen huolellinen tutkimustyö herätti jo kirjan ensimmäisen painoksen ilmestyttyä suurta mielenkiintoa aina mediaa myöten. Siitä muodostui nopeasti alansa kysytty perusteos, joka myytiin pian loppuun. Nyt kirja on viimein saatavana toisena, uudistettuna painoksena. Kirjan tiedot on saatettu ajan tasalle ja sen sivuille on lisätty uutta aineistoa.

Jokaisen Jehovan todistajien järjestöstä kiinnostuneen tulisi tutustua tämän kirjan sisältöön. Se tarjoaa toisenlaisen, kriittisen näkökulman Jehovan todistajista. Verraton apu evankelioinnissa ja jokaiselle, jolla on läheisiä Jehovan todistajien vaikutuspiirissä.

3.painos.

Tekijä
Pasi Turunen
ISBN
9789515853288
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2017
Sivumäärä
280
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen