Valon hopeiset polut (Kaija Karjalainen)

Kokoelman runot ovat syntyneet ikävästä, kaipauksesta, särkymisestä, kivusta ja uuden elämän löytymisestä. Siitä miten Jumalan valtakunta murtautuu esiin tämän maailman keskelle.

22,00

tuotetunnus (SKU) KK-63855 Osasto:

Runokokoelma.

Kaija Karjalaisen kokoelman runot ovat syntyneet ikävästä, kaipauksesta, särkymisestä, kivusta ja uuden elämän löytymisestä. Siitä miten Jumalan valtakunta murtautuu esiin tämän maailman keskelle. Sen aavistaminen – eläminen todeksi valon heijastuksessa, pisaroiden kuultavilla pinnoilla, luonnon tuoksuissa ja uuden elämän syntymisessä.

Tätä syntymisen ihmettä runoilja katselee luonnossa, vuodenaikojen vaihtelussa ja myös siinä mitä tapahtuu ihmisessä, kun Jumala koskettaa.

Hänen juurensa ovat Kainuusta, jonka luonto, sinisinä siintävät vaarat, valon leikki ja kaamoksen hämärä ovat jatkuvia innoituksen lähteitä. Muuten elämä on kuljettanut läpi monien maiden ihmisten kohtaamiseen ja vierellä kulkemiseen.

Kaija Karjalainen on työskennellyt yli 20 vuotta Suomen Lähetysseuran ulkomaan työssä Thaimaassa, Venäjällä ja Singaporessa. Hän on aiemmin kirjoittanut runokokoelman Toivo kantaa huomiseen (2017) sekä  lasten- ja nuortenkirjoja.

Tekijä
Kaija Karjalainen
ISBN
9789527375327
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2020
Sivumäärä
133