Uskon salaisuus (Veijo Koivula)

24,00

tuotetunnus (SKU) KK-63863 (Tuote)Osastot: ,

Usko on salaisuus. Kristillisen näkemyksen mukaan sanamme eivät riitä selittämään Jumalaa. Jumala on kuitenkin ilmoittanut itsensä meille Raamatussa ja Jeesuksessa Kristuksessa – emme siis voi myöskään vaieta Jumalasta.

Raamatun ja erityisesti Jeesuksen Kristuksen persoonan, opetuksen ja elämänhistorian perusteella pystymme tietämään paljonkin Jumalasta, hänen olemuksestaan ja tahdostaan.

Kristillisen opetuksen minimiin ovat perinteisesti kuuluneet uskontunnustus, Jumalan kymmenen käskyä sekä Isä meidän -rukous. Niitä on pidetty jopa niin tärkeinä, että ne on opeteltu ulkoa. Tänäkin päivänä ne kuuluvat kirkkomme kaste- ja rippikouluopetuksen ytimeen.

Uskon salaisuus on kirja, jossa kirjoittaja pyrkii avaamaan niitä uskon ja elämän asioita ja näköaloja, jotka nousevat Jumalan käskyistä, Herran rukouksesta sekä uskontunnustuksesta.

Veijo Koivula on oululainen rovasti ja kiitelty tietokirjailija, joka on julkaissut yksin tai yhdessä toisten asiantuntijoiden kanssa viime vuosina toistakymmentä kirjaa jumalanpalveluksesta, symboliikasta ja ikoneista.

Tekijä
Veijo Koivula
ISBN
9789527168332
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2018
Sivumäärä
120
Formaatti
kovakantinen