Black Lives Matter, Vale valkoisesta Jeesuksesta ja Elokapina (Juha Ahvio)

23,00

tuotetunnus (SKU) KK-62633 Osasto:

Radikaali Black Lives Matter -liike on noussut otsikoihin yhtä hyvin USA:ssa kuin meillä Suomessa. BLM-liike on aiheuttanut kaaosta ja esittänyt vallankumouksellisia yhteiskunnallisia vaatimuksia. Näitä vaatimuksia on perusteltu länsimaiden orjuuden historialla. Vaatimuksia on puolustettu tästä historiasta oletetusti aiheutuvalla syyllisyydellä. BLM-radikaalit ja näiden ymmärtäjät ovat vaatineet poliittistaloudellista muutosta.

On myös vaadittu perinteisen kristillisen uskon ja sen mukaisen Jeesuksen muuttamista marxilaisen vapautuksen teologian ja seksuaaliradikaalin queer-ideologian mukaisiksi. Tällaisia vaatimuksia ajetaan Suomessakin, yhdessä Elokapina-viherliikkeen radikaalien ilmastovaatimusten kanssa. Ei ole sattumaa, että tällaista radikalismia edistetään nyt Suomessa, jonka pääministeri edustaa kommunistiseen nyrkkitervehdykseen kiteytyvää aatemaailmaa ja jonka vihreä sisäministeri sekä myötäilee Elokapina-ääritoimintaa että toteuttaa poliisin ideologista haltuunottoa.

Seuraavat avainkysymykset johdattavat ymmärtämään, mitä nyt tapahtuu:

Mistä on kysymys Black Lives Matter -liikkeessä ja sen väkivaltamellakoinnissa?

Onko Jeesus kuvattu valheellisesti valkoisena ja onko tilalle asetettava nynny queer-Jeesus?

Vaatiiko raamatullinen evankeliumi tukemaan marxilaista vapautuksen teologiaa?

Mikä on kommunistisen nyrkkitervehdyksen hyytävä sanoma?

Mihin ilmastovihreä Elokapina-liike todella pyrkii?

Miten korona- ja ilmastososialistinen terveystotalitarismi palvelee Ison rahan voimalla ajettavaa The Great Reset -globalismia?

Teologian tohtori ja dosentti Juha Ahvio vastaa näihin kysymyksiin tässä kirjassa. Lue tämä kirja ja ymmärrä, millainen on todellisuus ajankohtaisten otsikoiden takana.

Tekijä
Juha Ahvio
ISBN
9789515853608
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2020
Sivumäärä
160