Usko kuin perunat vaossa (Angus Buchan)

Ennakkomyynnissä, arvioitu julkaisuajankohta: Kevät 2023

26,00

tuotetunnus (SKU) KK-63425 Osasto:

Kustantajan/Jakelijan ilmoittama julkaisuajankohta:
Kevät 2023
Ajankohta ja tuotteen ulkoasu tms. voi muuttua ennakkotiedosta.

Usko kuin perunat vaossa on innoittava tosikertomus viljelijä Angus Buchanista, joka yhdessä vaimonsa Jillin ja heidän kolmen lapsensa kanssa jätti maatilansa Sambiassa asettuakseen Etelä-Afrikan Greytowniin sisämaan KwaZulu-Natalin provinssiin etsiäkseen parempaa ja turvallisempaa elämää.

He asuivat ahtaassa asuntovaunussa ja heillä oli apunaan ainoastaan paikallinen zuluesimies, Simeon Bhengu, joten elämä oli todella koettelevaa Buchanin perheelle, ja Angus joutui pian vihan, pelon ja henkilökohtaisen kuohunnan syöksykierteeseen. Helmikuussa 1979 Angus koki voimallisen kohtaamisen Jeesuksen Kristuksen kanssa.

Tätä kirjaa lukiessasi saat nauraa ja itkeä Angusin muistellessa henkilökohtaista tragediaansa, kuivuutta, hallitsemattomia pensaikkopaloja ja taloudellisia kriisejä. Mutta mikä tärkeintä, lukijana saat nähdä Jumalan käden uskomattoman, aina läsnäolevan ja ihmeellisen vaikutuksen hänen elämässään.

Tämä on kuvaus tavallisen miehen koskettavasta matkasta, jonka aikana hänen uskonsa kasvaa kuin perunat piilossa katseilta aina sadonkorjuuseen saakka.

Todella suuren ihmeen siemen ei piile vaikeuksissa, vaan mahdottomuuksissa. Kertomus viljelijästä, joka vaaransi kaiken muun Jumalan vuoksi.

Tekijä
Angus Buchan
ISBN
9789527297292
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2022
Sivumäärä
n.250
Sidonta
pehmeäkantinen