Top Secret – Katsaus tiedustelun, terrorismin ja vakoilun maailmaan (Pekka Sartola)

Mitä tapahtui Syyriaan tehdyssä iskussa syksyllä 2007? Kuka oli Damaskossa helmikuussa 2008 tapahtuneen autopommi-iskun takana? Top Secret kertoo!

20,00 15,00

tuotetunnus (SKU) KK-9975 Osasto:

Ketkä haluavat tuhota juutalaisvaltion, valloittaa sille luvattu ja annettu maa-alue? Löydämme Raamattumme sivuilta filistealaiset, assyrialaiset, egyptiläiset, meedialaiset, Haamanin ja kumppanit – tiedämme myös heidän kohtalonsa. Mutta ketkä ovat Israelin vihollisia tänään?

Me muistamme myös Joosuan ja Kaalebin, vakoilijat jotka lähetettiin Kanaanin maahan, me muistamme Gideonin, Simsonin, Saulin, Daavidin urhot ja lukemattomat muut Vanhan Liiton aikaiset sankarit. Mutta keitä ovat tämän päivän Joosuat, Kaalebit ja Daavidin urhot, vakoojat ja soturit?

Pekka Sartola on jälleen kerran paneutunut aiheeseen tunnetulla perusteellisuudellaan ja jäljittelemättömällä tyylillään. Tuloksena on huikea, jännittävä ja uskomattoman mielenkiintoinen katsaus tämän päivän Lähi-Idän tiedustelun, vakoilun ja terrorismin salaiseen maailmaan niin Israelin kuin sitä ympäröivien maidenkin osalta. Runsas ainutlaatuinen kuvitus.

Mitä tapahtui Syyriaan tehdyssä iskussa syksyllä 2007? Kuka oli Damaskossa helmikuussa 2008 tapahtuneen autopommi-iskun takana? Keihäiden ja miekkojen tilalle on tullut huikea nykytekniikka ja armoton kulissien takainen sota. Top Secret kertoo!

Tekijä
Pekka Sartola
Kustantaja / Jakelija
Ajanteos Kustannus
ISBN
9789529959730
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2008
Kirjastoluokka
84.2
Sivumäärä
347
Sidonta
Sidottu, kovakantinen