TODELLINEN… kirjapaketti (8+3 kirjaa) (-88%)

Colin Urquhart käsittelee kahdeksaa mielenkiintoista teemaa (armo, auktoriteetti, elämä, herätys, johtajuus, Raamattu, pelastus ja seurakunta) yksinkertaisella ja suoralla tavalla tämän kirjasarjan kirjoissa. Nyt pakettiin mukaan 3 uutta saman kirjoittajan kirjaa: Suuri ilmestys, Veri puhuu ja Eksytys.

14,90

Määräalennukset:
1 - 1 kpl14,90
2 - 2 kpl9,90
3 kpl ja yli7,90

Veri puhuu (Colin Urquhart)

Tämä kirja puhuu uhrista, anteeksiannosta, hyväksymisestä, voitosta, huolenpidosta, vapaudesta ja monesta muusta ihanasta, meille kuuluvasta asiasta.

Todellinen herätys (Colin Urquhart)

Suuri ilmestys (Colin Urquhart)

Kuinka Jeesus Kristus voi elää uskovissa tänä päivänä ja ilmaista elämäänsä heissä joka päivä?

Eksytys (Colin Urquhart)

Eksytys - mitä se on, ja kuinka sen tunnistamme?

Todellinen lupausten kirja - Raamattu (Colin Urquhart)

Colin Urquhart osoittaa, kuinka uskovat voivat periä kaikki lupaukset osana Jumalan tahtoa heidän elämälleen.

Todellinen johtajuus (Colin Urquhart)

Seurakunta on vain niin vahva kuin sen johtajat! Sen vuoksi tämä on tärkeä aihe sekä johtajille että jokaiselle Kristuksen ruumiin jäsenelle!

Todellinen armo (Colin Urquhart)

Sinä et voi tehdä kerrassaan mitään lisätäksesi jotakin pelastukseesi. Se on alusta loppuun saakka kokonaan Jumalan teko.

Todellinen seurakunta (Colin Urquhart)

Monet rukoilevat, että Herra herättäisi seurakuntansa. Heillä on kuitenkin usein omat käsityksensä siitä, millainen todellisen seurakunnan tulisi olla!

Todellinen elämä (Colin Urquhart)

Uskovana suhteesi Isä Jumalaan ja uskonvaelluksesi riippuvat sydämen ilmestyksestä, joka sinulla on asemastasi Kristuksessa.

Todellinen auktoriteetti (Colin Urquhart)

Koska Jeesus on Herrojen Herra, on tärkeätä että jokainen uskovaa tietää, miten alistua hänen ylivertaiselle auktoriteetilleen.

Todellinen pelastus (Colin Urquhart)

tuotetunnus (SKU) KK-63176 Osasto:

Colin Urquhart käsittelee kahdeksaa mielenkiintoista teemaa (armo, auktoriteetti, elämä, herätys, johtajuus, Raamattu, pelastus ja seurakunta) yksinkertaisella ja suoralla tavalla tämän kirjasarjan kirjoissa.

Colin Urquhart on Englannissa sijaitsevan Kingdom Faith -seurakunnan perustaja ja johtaja. Hänen 49 vuotta kestänyt apostolinen pavelutehtävä on laajasti tunnustettu ja arvostettu kaikkialla maailmassa. Hän on kirjoittanut yli 30 kirjaa ja hänen kirjojaan on käännetty useille kielille.

Nyt pakettiin mukaan 3 uutta saman kirjoittajan kirjaa: Suuri ilmestys, Veri puhuu ja Eksytys.