Teho-osasto (Jari Olavi Hiltunen)

Tositapahtumiin perustuva autofiktiivinen romaani sijoittuu lasten teho-osastolle. Järkyttävimmissäkin hetkissä meitä kannattelevat suuremmat voimat kuin osaamme aavistaa.

28,00

tuotetunnus (SKU) KK-63688 Osasto:

Romahdus. Ambulanssi. Magneettikuvat. Eristyshuone.

Hengityskoneen mittaritaulut. Yölliset leikkaukset. Aivopainemittarin piipitys.

Epätietoisuus. Jyskyttävä ajatus siitä, että oma lapsi häilyy lähellä kuolemaa.

Kun tyttären tavanomainen flunssa muuttuu äkkiarvaamatta taisteluksi elinpäivistä, koko perheen arki nyrjähtää sijoiltaan. Kaikki tuntuu hajoavan, mistään on vaikeaa saada kiinni. Kiireen aika on ohi.

Tositapahtumiin perustuva autofiktiivinen romaani sijoittuu Turun yliopistolliseen keskussairaalaan lasten teho-osastolle.

Usean eri näkökulman kautta kirjoitettu teos kuvastaa sitä, että ihminen ei koskaan ole kriisissä yksin, vaikka siltä tuntuisi. Järkyttävimmissäkin hetkissä meitä kannattelevat suuremmat voimat kuin osaamme aavistaa.

Jari Olavi Hiltunen (s.1968) on ulvilalainen opettaja, kulttuuritoimittaja ja kirjailija. Hiltunen on aiemmin julkaissut aatehistorialliset esseekokoelmat Romuluksen sielu (2020), Theseuksen henki (2021) ja Abrahamin korpus (2022) sekä romaanin Ahmatova – Maagisrealistinen kertomus venäjänukrainalaisesta runoilijasta Neuvostoliitossa (2023) Warelian kustantamina.

Tekijä
Jari Olavi Hiltunen
ISBN
9789522527707
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2024
Sivumäärä
208
Formaatti
sidottu (kovakantinen)