Talentin voima – Kirkon toiminnan uudet mahdollisuudet (Laura Arikka, Stiven Naatus)

35,90

tuotetunnus (SKU) KK-61898 Osasto:

Kirkon tulevaisuudesta puhuttaessa usein synkistellään – turhaan. Kirkolla on paljon tehtävää ja valtavasti mahdollisuuksia. Kirkon talenttia ei kannata haudata maahan vaan laittaa kiertoon. Kaikki lähtee ihmisten kohtaamisesta.

Toimintaa tulee muuttaa verkostoituvaksi ja yhteistyötä lisätä, uskovat Kirkkohallituksen asiantuntijat Laura Arikka ja Stiven Naatus. Tällainen muutos on jo tapahtumassa. Kirjassaan Talentin voima he jakavat kertomuksia kirkon muuttuvasta toimintakulttuurista eri puolilta Suomea ja etsivät uuden suunnan avaimia. Samalla he tarjoavat käytännöllisiä askeleita ja inspiraatiota kirkon työn uudistamiseksi.

Laura Arikka on pappi ja tohtorikoulutettava. Hän työskentelee tällä hetkellä Kirkkohallituksen ihmisoikeus- ja yhteisötyön asiantuntijana. Aiemmin Arikka on toiminut aktiivisesti vapaaehtoisliikkeissä sekä työskennellyt seurakunnassa ja oppilaitospappina. Hän on ollut kirjoittamassa teosta Elämä. Rakkaus. Kuolema. (2016).

Stiven Naatus on pappi ja Kirkkohallituksen oppilaitosyhteistyön asiantuntija. Hän on toiminut pitkään seurakuntapappina sekä työskennellyt oppilaitospappina, maahanmuuttajatyössä ja Kirkon Ulkomaanavun kansainvälisessä rauhanverkostossa.

Tekijä
Laura Arikka, Stiven Naatus
ISBN
9789522889379
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2019
Koko
209 mm x 147 mm x 11 mm
Sivumäärä
149
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen