Taivaan tiellä (Seppo Suokunnas)

Kirjaan sisältyy 31 tekstiä. Juuri nyt tarvitsemme Jumalan ja lähimmäisten rakkautta ja uskoa Jumalaan, jolla on voima ja valta maailman kohtaloon.

17,90

tuotetunnus (SKU) KK-63632 Osasto:

Juuri nyt, aikana, jolloin koko maailma on pois raiteiltaan yhtäkkisen pandemian vuoksi, tarvitsemme Jumalan ja lähimmäisten rakkautta ja uskoa Jumalaan, jolla on voima ja valta maailman kohtaloon. Kirjan tekstit tuovat sinulle lohtua ja toivoa.

Kirjaan sisältyy 31 tekstiä. Ne voit lukea yksin tai ääneen yhdessä läheistesi kanssa. Voit myös muistaa kirjalla lähimmäistäsi, jonka tiedät sitä tarvitsevan. Meille kaikille antaa voimaa, kun muistamme, että Jumala meitä rakastaa.

Uuden testamentin kehotukset rakastaa lähtevät siitä, että Jumala itse on rakkaus. Siksi tarvitaan uskoa. Rakkauden perusteena ei ole ihmisen toiminta, vaan Jumalan rakkaudesta osalliseksi pääseminen. Jeesus syntiemme sovittaja tuo uuden elämän ja myös uuden voiman käskyjen täyttämiseen. Hengellinen laulaja laulaa: ’Rakkaus saa sinut palvelemaan.’ ’Kun Jumala on meitä näin rakastanut, tulee meidänkin rakastaa toisiamme.’

Iso tekstikoko, luontokuvat.

Tekijä
Seppo Suokunnas
ISBN
9789522307002
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2023