Suuttumus on sallittua, vihoittelu vaarallista (Lisa Bevere)

24,00 10,00

tuotetunnus (SKU) KK-56764 (Tuote)Osastot: ,

Säilytä intohimoiset tunteesi malttia menettämättä.

Konflikteja ei voi välttää – ne on vain opittava käsittelemään. Mutta entä jos emme pysty siihen? Entä jos viha vie meidät mukanaan ja suistaa meidät raiteilta? Tunteemme ovat voimakkaat ja intohimoiset ja menetämme malttimme. Tai vielä pahempaa, käännämme tuhoisan raivon itseemme, olemme masentuneita ja pelon piinaamia.

Lisa Bevere ymmärtää. Viha hallitsi häntä vuosia ja verotti raskaasti hänen elämäänsä ja ihmissuhteitaan. Lisa huusi epätoivoisena Jumalan puoleen…ja löysi avun. Jos olet tiesi päässä – kaipaat vapautta, mutta olet juuttunut raivon ja vihan myrskynsilmään – Suuttumus on sallittua, vihoittelu vaarallista voi auttaa sinut raitteillesi. Lisa paljastaa, mitä on tämän vahvan tunteen käsittelemisestä oppinut. Hän kertoo, miten

• oppia sanomaan asiat niin että tulee

kuulluksi

• vaihtaa pelkät pahoittelut aitoon

tunnustamiseen

• kitkeä saastuttava katkeruuden juuri pois

• antaa itselleen anteeksi ja vapautua

Tämä kirja on käytännöllinen opas, joka koostuu Sanasta, rukouksista ja henkilökohtaisista oivalluksista. Se sisältää kolmen viikon ohjelman, joka auttaa sinua siirtymään tuhoista vihasta rakentavaan suuttumukseen ja saamaan takaisin ne terveet, intohimoiset tunteet, jotka Jumala haluaa sinulla olevan.

Tekijä
Lisa Bevere
ISBN
9789527058138
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2015
Sivumäärä
250
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen