Suunta huomiseen (Pirjo Alajoki)

22,00

tuotetunnus (SKU) KK-63476 Osasto:

Helposti ajattelemme, että koettelemus on häiriötekijä elämässä. Mutta onko paremminkin niin, että koettelemukset ovat osa normaalia elämää ja niillä on oma tarkoituksensa?

Me elämme usein jonkinlaisessa haavoittumattomuuden harhassa olettaen, että elämä menee sujuvasti omalla painollaan ilman sen suurempia ongelmia. Kun jotain yllättävää tai vakavaa tapahtuu itselle tai läheisille, tulemme yhtäkkiä tietoisiksi omasta haavoittuvuudestamme. Havaitsemme, että elämää ei voi hallita.

Pirjo Alajoki pohtii kirjassa erityisesti sitä, mitä hyvää koettelemuksista voi seurata ja miten ihmiset ovat selviytyneet ylitsepääsemättömistä vaikeuksista ja löytäneet itsestään voimavaroja ja kykyjä, joista eivät ole olleet ennen tietoisia. Uskontopsykologinen tutkimus on löytänyt viime aikoina hengellisyydestä paljon myönteisiä vaikutuksia elämän ongelmien ratkaisemiseen. Mitä tapahtuu, kun olemme Jumalan kanssa koetusten koulussa? Siellä voi löytää odottamattomia aarteita elämään.

Pirjo Alajoki on psykologian ja filosofian maisteri, joka on tehnyt sielunhoitotyötä ja antanut siihen liittyvistä aiheista koulutusta sekä Suomessa että ulkomailla. Hänellä on pitkäaikainen kokemus kansainvälisestä lähetys- ja kehitysyhteistyöstä Operaatio Mobilisaatiossa (OM). Häneltä on aiemmin ilmestynyt kirjat Menneisyys kantaa anteeksiantamuksen kautta (2003), Masennus elämän voimavarana (2004), Naiseus vedenjakajalla (2005) ja Peloista rohkeaan elämään (2010).

Tekijä
Pirjo Alajoki
ISBN
9789523740785
ALV-prosentti
10,00 %