Sinun sanasi tulivat (Paavo Hiltunen)

18,00

tuotetunnus (SKU) KK-8250 Osasto:

Sinun sanasi tulivat… Katkelma on profeetta Jeremian kirjasta, jossa Jeremia kokee tilanteensa erittäin vaikeaksi. Sitten tapahtuu muutos! Jumala antaa sanansa Jeremialle, joka luo häneen jälleen uskoa tulevaisuuteen. Se antaa suuren luottamuksen jatkaa yhden ainoan oikean seurassa. Jumalalta tullut sanoma virvoittaa hänen sielunsa, vahvistaa hänen uskonsa, antaa uuden näköalan ja voiman. Kaikki muuttuu toiseksi.

On sanottu, että Jumalalta tullut sanoma voi tulla joskus vain yhdelle ihmiselle, mutta siitä saavat kaikki siunauksen. Kun taas ihmisen puhe voi olla kaikille osoitettua ja mielistelevää, pelkän ihmisviisauden täyttämää, mutta lopulta ei siitä kukaan saa kestävää siunausta. Siinä ei ole näitä merkkejä, jotka Jumalan antamaa sanomaa seuraa.

Kirja sisältää sanomia, jotka Jumala on antanut eri tilanteisiin. Niissä on sama kohottava ja toivoa luova vaikutus. Useassa kohdin on sisältö suoraa ja paljastavaakin, mutta se luo aina uusia edellytyksiä Jumalalle toimia siihen suostuvien ihmisten elämässä.

Tekijä
Paavo Hiltunen
ISBN
9789525114706
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2007
Sivumäärä
160
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen