Jeesus on enemmän – Heprealaiskirje – Raamattu elämään -sarja (Jukka Norvanto)

Raamattu elämään -sarja on juurevaa ja luotettavaa raamatunselitystä. On sanottu, että Roomalaiskirje nostaa esiin kristillisen uskon ainutlaatuisuuden, Heprealaiskirje puolestaan sen ylivertaisuuden.

18,00

tuotetunnus (SKU) KK-579 (Tuote)Osastot: ,

HEPREALAISKIRJEEN KIRJOITTAJAA emme tiedä. Hän oli hyvin perehtynyt Vanhaan testamenttiin ja osoitti kirjeensä kreikkaa puhuville juutalaisille. On sanottu, että Roomalaiskirje nostaa esiin kristillisen uskon ainutlaatuisuuden, Heprealaiskirje puolestaan sen ylivertaisuuden. Jeesus on kirjoitusten täyttymys; hänet kirjoittaja näkee mitä moninaisimmissa esi- ja tyyppikuvissa, ja kuitenkin hän on kaiken aikaa enemmän ja parempaa. Kirje rohkaisee pitämään kiinni uskon perustasta.

Raamattu elämään -sarja on juurevaa ja luotettavaa raamatunselitystä. Se nostaa esille Raamatun sisäisen rikkauden ja kauneuden sekä pelastushistorian suuret linjat. Jokaisesta luvusta avautuu samaistumiskohteita meille tuttuihin kipuihin ja iloihin. Raamattu alkaa elää uudella tavalla. Tätä sarjaa voi käyttää apunaan niin yksityinen raamatunlukija kuin pienryhmä tai raamatunopettaja.

Tekijä
Jukka Norvanto
ISBN
9789518884814
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2009
Kirjastoluokka
23
Sivumäärä
304
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen