Seitsemän sinettiä (Pekka Sartola)

Tässä kirjassa paneudutaan tarkastelemaan Israelin ja laajemmin koko Lähi-idän uudelleen muotoutuneita asetelmia Raamatun ja etenkin Ilmestyskirjan osoittamissa yhteyksissä.

25,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-14106 Osasto:

Tässä kirjassa hän paneutuu tarkastelemaan Israelin ja laajemmin koko Lähi-idän uudelleen muotoutuneita asetelmia Raamatun ja etenkin Ilmestyskirjan osoittamissa yhteyksissä. Vuosikymmeniä pinnan alla kyteneet voimat ovat nyt päässeet valloilleen ja antavat viimeaikaisten tapahtumien valossa uutta ja ajankohtaista kehystä ikivanhoille profetioille. Miksi arabimaailmassa kuohuu ja niissä etsitään muutosta? Mitkä voimat ovat niiden takana ja miten Israelin käy kun sitä ympäröivissä arabi- ja islamilaisissa valtioissa valta siirtyy radikaalien voimien haltuun? Onko uusi sota jo uhkaamassa?

Raamatun sanoma on tänään hätkähdyttävän ajankohtainen, se haastaa jokaista kristittyä tutkimaan sen sanomaa ja tarkastelemaan aikain merkkejä. Kirjan sanoa välittää lohdista niin seurakunnan tuleviin kohtaloihin ja Herramme paluuseen ja avaa näköalat myös Jerusalemin merkitykseen tulevien tapahtumien näyttämönä. Seurakunnan kohtalot, tempaus ja sen ajoitus, ensimmäinen ylösnousemus aivan uusien näkymien valossa. Mitä se oikeastaan pitää sisällään? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen etsitään tässä kirjassa vastausta.

Tapahtumien vyöry on ollut yllättävän nopeaa, mutta Raamattuun perehtynyt lukija huomaa miten kaikki on kuitenkin osa saumatonta kokonaisvaltaista Jumalan suunnitelmaa jossa Israelin ja seurakunnan kohtalot liittyvät yhteen. Tämän kirjan sanoma on sekä ajankohtainen että tulevaisuuteen luotaava, voimakas ja puhutteleva mutta tuo samalla raamatullista näkökulmaa moneen vaikeaan ja harvemmin käsiteltyyn kysymykseen.

Tekijä
Pekka Sartola
Kustantaja / Jakelija
Ajanteos Kustannus
ISBN
9789529959761
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2011
Koko
13,5 x 21cm
Sivumäärä
365
Sidonta
Sidottu, kovakantinen