Sana tutuksi -hakusanakirja (Jari Iivanainen)

39,00

tuotetunnus (SKU) KK-62012 Osasto:

Sana tutuksi – Raamatun hakusanakirja aihepiireittäin ryhmiteltynä.

Tämä teos on tehty helpottamaan Raamatun opiskelua. On tärkeää tietää kokonaisuutena Raamatun ilmoitus eri aiheista. Tämän kirjan tarkoituksena on auttaa sinua hahmottamaan eri kokonaisuuksia aihealueittain Raamatusta. Aihealueita on kaikkiaan 19, joiden alta löydät vaivattomasti lähes 300 eri aihetta raamatunpaikkoineen. Raamatun tekstit ovat suoraan valmiina joten niitä ei tarvitse erikseen etsiä, voit helposti vertailla niiden sisältöä. Omasta Raamatustasi löydät alaviitteiden kautta lisää ja laajemmin samoja aiheita käsitteleviä raamatunpaikkoja.

Kirjan takakannessa oleva hakemisto helpottaa eri aiheiden sivunumeroiden nopeaa löytämistä. Opit muistamaan jakeita ja niiden sijaintia Raamatussa. Tämä teos on hyvä apu sananjulistajalle, raamattupiireihin ja jokaiselle Raamatun tutkijalle. Tummalla pohjalla olevassa tekstissä on aihealue ja harmaasävyisellä pohjalla aihe.

Sanan tunteminen antaa elämääsi: Valon ja suolan.

Jeesus: ”Te olette maan suola; mutta jos suola käy mauttomaksi, millä se saadaan suolaiseksi? Se ei enää kelpaa mihinkään muuhun kuin pois heitettäväksi ja ihmisten tallattavaksi. Te olette maailman valkeus. Ei voi ylhäällä vuorella oleva kaupunki olla kätkössä; eikä lamppua sytytetä ja panna vakan alle, vaan lampunjalkaan, ja niin se loistaa kaikille huoneessa oleville. Niin loistakoon teidän valonne ihmisten edessä, että he näkisivät teidän hyvät tekonne ja ylistäisivät teidän Isäänne, joka on taivaissa.”

Jeesus vastasi ja sanoi heille: ”Te eksytte, koska te ette tunne kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa.” Matteus 22:29.

Tekijä
Jari Iivanainen
ISBN
9789527297100
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2019
Koko
A4
Sivumäärä
504
Sidonta
sidottu, kovakantinen