S.O.S Pelastakaa sielumme (Pekka Sartola)

Hätähuuto hukkuvan ihmiskunnan puolesta.

20,00

tuotetunnus (SKU) KK-60740 (Tuote)Osastot: , , ,

Hätähuuto hukkuvan ihmiskunnan puolesta.

S.O.S on kansainvälisen radiosähkötysliikenteen hätämerkki. Se juontuu sanojen Save Our Soles – pelastakaa sielumme, etukirjaimista. Tänään huuto on enemmän, kuin vain ajankohtainen. Tunnistaako kristikunta aikaa, jota elämme? Huomaammeko me miten Raamatun arvovallan alasajo on edennyt jo hälyttävän pitkälle? Onko islam syrjäyttämässä kristinuskon? Tunnistammeko edes kristityn nimen alla toimivia julistajia? Uuspakanuus. Okkultismi. Idän uskonnot. Noituus. Osaammeko lukea ajan merkkejä Lähi-idän tapahtumista? Jerusalem on jo nyt kaikkien kansojen kiistojen kohteena, kuten Raamatun profeetat ovat ennustaneet. Tämä kirja ravistelee niin kristikuntaa heräämään, kuin myös paljastaa väärät, ei-raamatulliset opit ja opettajat.

Käyttämättä silkkihansikkaita ja sortumatta poliittisesti korrektiin hyssyttelyyn, Pekka Sartola paljastaa asioita, joista mediassa ei tavata kertoa. Kaiken sanomansa hän perustaa tiukasti Raamattuun ja todennettaviin tapahtumiin. Kirja perkaa läpi maailman suurimmat uskonnot, harhaopit ja eksytykset paljastaen niiden todelliset kasvot. Se tarjoaa myös hätkähdyttävää tietoa YK:n ja UNESCO:n toimista, Roomalaiskatolisen kirkon todellisista vallankäyttäjistä, islamista, palestiinalaisesta korvausteologiasta, sekä lännen kirkkojen ja median sinisilmäisyydestä. – Reijo Telaranta. Talousneuvos. Sastamala.

Kahden vuosikymmenen aikana Pekka Sartola on noussut sekä erääksi kaikkein luetuimmista hengellisistä kirjailijoista, että suosituimmaksi julistajaksi, niin Suomessa kuin maamme rajojen ulkopuolellakin. S.O.S on hänen 23. kirjansa, ja sen myötä hän vankistaa edelleen asemaansa niin Lähi-idän, kuin Raamatun eskatologiankin asiantuntijana.

Tekijä
Pekka Sartola
Kustantaja / Jakelija
Ajanteos Kustannus
ISBN
9789527027134
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2017
Koko
218 mm x 134 mm x 22 mm
Sivumäärä
320
Sidonta
sidottu, kovakantinen