Rukouksen matkassa (Lea Kujanpää)

27,00

tuotetunnus (SKU) KK-63064 (Tuote)Osastot: ,

Vaikuttaako rukous mihinkään? Miksi rukoileminen on vaikeaa? Onko kristityn pakko rukoilla? Entä jos ei huvita, ei ehdi eikä jaksa?

Elävä rukous on matkantekoa, joka ei ole aina helppoa. Se vie kohti käsittämättömän kauniita maisemia ja salaisuuksia, jotka aukeavat rukoilijalle vähitellen.

Rukouksen matkassa johdattaa lukijan syvälle rukouksen maailmaan. Lempeästi ja pilke silmäkulmassa se yllyttää pohtimaan, miten rukouselämän haasteet voisi selättää ja miten rukouksesta voisi tulla yksinkertaista ja innostavaa. Kirja haastaa lukijaa kysymään itseltään: Entäpä jos rukouksellani on ollut ja on edelleen valtava merkitys, mutta en vain ole huomannut sitä?

Kirjoittaja on pappi, viestinnän asiantuntija ja diplomihuilisti, jolle rukous on yksi elämän suurimmista ja rakkaimmista mysteereistä.

”Lea Kujanpää sukeltaa rukouksen syviin salaisuuksiin tavalla, joka saa kaipaamaan rikkaampaa rukouselämää. Kirja saa lukijan vakuuttumaan siitä, että rukous kannattaa. Se ei aseta rukouksen rimaa korkealle, mutta antaa apua tavallisen kristityn arkeen.”

Eero Junkkaala

Tekijä
Lea Kujanpää
ISBN
9789516557277
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2022
Kirjastoluokka
24.11
Sivumäärä
144
Sidonta
kovakantinen