Rakkaudesta murhatut (Päivi Happonen)

Kristillistä arvomaailmaa sisältävä dekkari rakkaushuijauksista.

27,90

tuotetunnus (SKU) KK-63875 Osasto:

Kristillistä arvomaailmaa sisältävä dekkari rakkaushuijauksista. Kirjasta voit löytää raamatun mainintojen lisäksi niin Pekka Simojoen, Exitin kuin myös Herra kädelläsi -virren.

Mies ehti ajatella kauhuissaan terassin alla sijaitsevia rakennustelineitä, ennen kuin sinkoutui niiden päälle. Hänen päänsä iskeytyi rakennustelineen terävimpään reunaan, ja mies jäi retkottamaan sen reunalle, kunnes tipahti velttona asfalttiin. Johanna vilkaisi naapurin terassille, ja se näytti tyhjältä. Hän katsoi hymy naamallaan alas pimeyteen.

’Terveisiä äidiltä. Taidetaan olla vihdoinkin sujut.’

Kanava Kuuden rikostoimittaja Pihla Karhu saa viestin rakkaushuijarin uhriksi joutuneelta naiselta. Pihla käy haastattelemassa naista, ja seuraavana päivänä nainen kuolee. Pian käy ilmi muitakin tapauksia, joissa rakkaushuijarin uhri on kuollut epäselvissä olosuhteissa. Pihla alkaa kaivaa tietoa ja päätyy juttukeikalle Málagaan. Aurinkorannalla, korkeassa talossa sijaitseva toimisto kiinnostaa Pihlan lisäksi myös Suomen ja Espanjan poliisia. 

Pääseekö virkarikostutkinnan takia hyllytetty Pihlan luottopoliisi Jarno Koponen takaisin töihin? Sekoittaako Málagan kuuma aurinko Pihlan pään, vai pystyykö hän selvittämään julmien petosten vyyhdin? Yksi asia on varma: rakkaus todellakin on sokea.

Kirjan kirjoittaja Päivi Happonen on Ylen oikeustoimittaja. Pihla Karhu & rakkaudesta murhatut on itsenäinen jatko-osa Happosen kiiteltyyn esikoisdekkariin Pihla Karhu & vaarallinen uutinen. Kirja sisältää viittauksia aitoihin rikostapauksiin.

Tekijä
Päivi Happonen
ISBN
9789527492420
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2024
Sivumäärä
280
Formaatti
kovakantinen