Pyhästä ja Pohjoisesta (Jukka Keskitalo)

24,00

tuotetunnus (SKU) KK-63858 Osasto:

Piispa Jukka Keskitalolta paimenkirje.

Vuosi sitten marraskuussa 2018 Oulun hiippakunnan piispana aloittanut Jukka Keskitalo on ensimmäisen virkavuotensa aikana kohdannut ihmisiä niin seurakunnissa kuin yhteiskunnan sidosryhmien kentillä.

Piispan kirja Pyhästä ja Pohjoisesta on luonteeltaan perinteinen paimenkirje, jossa hän puhein ja kirjoituksin valottaa taustaansa, tulkintojaan teologisista ja kirkollisista kysymyksistä sekä visiotaan kirkon tulevaisuudesta.

Kirkollisten teemojen lisäksi piispa pohtii ajankohtaisia kysymyksiä kuten muun muassa ihmisen arvoa, maahanmuuttoa ja sen seurauksia sekä metsien roolia ilmastonmuutoksen torjunnassa.

Alueellisesti liikutaan koko laajassa hiippakunnassa Keski-Pohjanmaalta Utsjoelle, Kala- ja Pyhäjokilaaksoista Tornionlaaksoon ja Rovaniemelle sekä Oulun seudulta Koillismaalle. Vierailut oman hiippakunnan ulkopuolella – eduskunnassa ja ystävyyshiippakunnassa Tansaniassa – rikastuttavat näkökulmia.

Upea teos myös lahjakirjaksi: Aavasaksan kansallismaisemassa kuvattu kansi ja muut kuvat, suuri sivukoko sekä puhutteleva sisältö.

Tekijä
Jukka Keskitalo
ISBN
9789527375082
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2019
Koko
220 x 220 mm
Sivumäärä
168
Formaatti
kovakantinen