Polku316 – Uusi Jumalaa rakastava sukupolvi (Marika Hakola ja Tommi Koivunen )

Polku316-kirja tukee kristillistä kasvatusta Suomessa. Se on tarkoitettu kaikille, jotka toimivat 3–16-vuotiaiden lasten ja nuorten parissa kristillisinä kasvattajina. Se tarjoaa vinkkejä ja virikkeitä vanhemmille ja seurakunnille — kaikille kristityille, joiden lähipiirissä on lapsia.

25,00

tuotetunnus (SKU) KK-50900 (Tuote)Osastot: ,

Monissa seurakunnissa harmitellaan sitä, ettei siellä ole lapsia. Usein puuttuu ohjaajia, toisinaan lapsia. Samaan aikaan osa lasten vanhemmista kokee, että heillä ei ole kasvattajina tarvittavia työkaluja. He ottaisivat mielihyvin vastaan apua ja tukea.

Jumala haluaa, että hänen tuntemisensa siirtyy sukupolvelta toiselle. Hän antoi siitä käskyn jo Raamatun alkulehdillä. Eikö lapsi ole tarpeeksi tärkeä, vai miksi emme aina ota Jumalan käskyä todesta? Mitä tapahtuisikaan, jos seurakunta ja perheet päättäisivät yksissä tuumin ryhtyä toteuttamaan Jumalan antamaa käskyä? Entä jos seurakunta alkaisi entistä paremmin tukea perheitä? Entä jos lapsilla ei olisikaan enää tylsää seurakunnassa, vaan he saisivat oppia Jumalasta uudella, käytännöllisellä tavalla seurakunnassa ja perheessä?

Polku316-kirja tukee kristillistä kasvatusta Suomessa. Se on tarkoitettu kaikille, jotka toimivat 3–16-vuotiaiden lasten ja nuorten parissa kristillisinä kasvattajina. Se tarjoaa vinkkejä ja virikkeitä vanhemmille ja seurakunnille — kaikille kristityille, joiden lähipiirissä on lapsia. Kirja ei pyri antamaan vastauksia kaikkiin kysymyksiin vaan pikemminkin yllyttää lukijan unelmoimaan ja toteuttamaan unelmiaan uuden sukupolven keskellä. Käytännön toteutuksessa auttavat kirjan tarjoamat työkalut.

Jumalan suunnitelma on hyvin yksinkertainen. Meidän on vain uskallettava osallistua sen toteuttamiseen!

Kuvitus Markku Pitkänen.

Tekijä
Marika Hakola ja Tommi Koivunen
ISBN
9789524755818
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2013
Kirjastoluokka
23
Sivumäärä
172
Sidonta
Nidottu