Kadonnut poika (Greg Laurie, Ellen Vaughn)

25,00

tuotetunnus (SKU) KK-10827 (Tuote)Osastot: , ,

Kuohuvalla 1960-luvulla Greg Laurie etsi kiihkeästi itseään ja elämän tarkoitusta, mutta hän oli ajat sitten kadottanut suunnan ja kiintopisteen. Lapsesta asti oli tuntenut olevansa koditon ja eksyksissä. Alkoholistiäidin miehet vaihtuivat tiuhaa tahtia, ja omaa isäänsä poika ei ollut koskaan tavannutkaan.

Hänestä oli hyvää vauhtia tulossa samanlainen kuin äitinsä. Villi juhlinta, alkoholi ja huumeet auttoivat pakenemaan todellisuutta, joka tuntui aivan liian vaivalloiselta ja monimutkaiselta. Sarjakuviinsa hän piirsi unelmaperheitä, joissa vallitsi rakkaus ja sopusointu.

Äkkiä kaikki muuttuu, kun Greg kohtaa uskovia nuoria. Heistä huokuu juuri sellainen sisäinen rauha ja ilo, jota hän on kipeästi kaivannut. Hyvin nopeasti hän tajuaa löytäneensä tien kotiin – ja saaneensa Isältä tehtävän. Greg Laurie on 16-vuotias tehdessään uskonratkaisun. Parin vuoden kuluttua hänestä tulee evankelista.

Kadonnut poika on koskettavaa kuvausta hylätyn pojan eheytymisestä ihmisenä ja kasvamisesta suuren tehtävänsä mittaiseksi. Ennen kaikkea kirja kertoo toivosta: kun kerran Jumala pystyi tekemään rikkinäisen perheen hippipojasta kansakunnan johtavimpiin kuuluvan evankelistan, mitä hän voikaan tehdä sinun elämässäsi?

Greg Laurie johtaa perustamaansa Harvest Christian Fellowship -seurakuntaa Kaliforniassa. Hän on perustanut myös Harvest Crusades -järjestön, joka järjestää seurakuntien yhteisiä evankeliointitapahtumia. Suomeksi Greg Laurielta on aiemmin ilmestynyt kirja Uusien alkujen Jumala (1998).

2. painos.

Ensimmäinen painos ilmestyi 2009.

Tekijä
Greg Laurie, Ellen Vaughn
ISBN
9789523741171
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2023
Kirjastoluokka
99
Koko
213 x 134 mm
Sivumäärä
240 + 16 sivun kuvaliite
Sidonta
Sidottu, kovakantinen