Menettäjä voittaa (J. D. Greear)

Kirja muistuttaa siitä, mitä varten seurakunta on luotu. Lähettämisestä puhutaan tuoreesti ja haastavasti.

27,00

tuotetunnus (SKU) KK-62377 (Tuote)Osastot: ,

Kirja muistuttaa siitä, mitä varten seurakunta on luotu. Lähettämisestä puhutaan tuoreesti ja haastavasti.

Seurakunnasta lähtee väkeä. Ihmisiä, jotka ovat antaneet paljon kolehtiin. Vapaaehtoistoiminnan avainhenkilöitä. Oivallisia pienryhmien vetäjiä ja pastorin parhaita ystäviä. Ja juuri tätä pastori J. D. Greear haluaakin.

Antaessaan opetuslapsilleen lähetyskäskyn Jeesus viestitti, että evankeliumin pystyy viemään kaikkeen maailmaan lähettämällä, ei kokoontumalla. Olennaista ei ole seurakunnan kävijämäärä vaan se, missä määrin seurakunta pystyy moninkertaistumaan.

Sillä on kuitenkin hintansa. Seurakunnassa olevat kasvun siemenet täytyy kylvää. Silloin on kysyttävä, kumpi on tärkeämpää: rakentaa omaa valtakuntaa vai rakentaa Jumalan valtakuntaa.

Kirjassaan J. D. Greear esittää kymmenen periaatetta, jotka auttavat seurakuntaa suuntaamaan toimintansa niin, että etusijalla on maailman tavoittaminen. Onneksi ei tarvitse valita, keskitytäänkö kokoustoimintaan vai lähettämiseen. Tehokkaissa seurakunnissa hoituvat molemmat.

J. D. Greear toimii johtavana pastorina Summit Church -seurakunnassa, jossa käy viikoittain yli 10 000 henkeä. Hän on suorittanut tohtorintutkinnon systemaattisessa teologiassa ja julkaissut useita kirjoja.

Tekijä
J. D. Greear
ISBN
9789523740112
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2020
Kirjastoluokka
25,4
Sivumäärä
256
Formaatti
150×225
Sidonta
sidottu