Matka ihmeisiin (Todd Bentley)

Tässä kirjassa Todd kertoo todistuksensa siitä, miten Jumala pelasti hänet huumeista ja vankilakierteestä ja otti hänet ihmeellisesti käyttöönsä.

22,00 5,00

tuotetunnus (SKU) KK-10435 Osasto:

Todd Bentley on kanadalainen julistaja, joka on saarnannut Jumalan Sanaa Hengen voimassa ja vaikutuksessa — Jumala vahvistaa Sanansa sitä seuraavin ihmein ja merkein. Jumala on antanut yhä enemmän parantavaa voitelua Toddin elämään, ja sokeat näkevät, kuurot kuulevat ja kasvaimet häviävät, kun Jeesus parantaa sairaudet ja taudit.

Tässä kirjassa Todd kertoo todistuksensa siitä, miten Jumala pelasti hänet huumeista ja vankilakierteestä ja otti hänet ihmeellisesti käyttöönsä. Hän kertoo myös lukuisista ihmeistä, joita on tapahtunut hänen palvelutyönsä kautta joka puolella maailmaa.

Fresh Fire Ministries on kansainvälinen palvelutyö, joka on kutsuttu maailmanlaajuiseen sadonkorjuuseen. Todd Bentley tiiminsä kanssa on vienyt Jumalan pelastavaa, parantavaa ja vapauttavaa voimaa kansakunnille. Todd ja hänen tiiminsä ovat järjestäneet parantumiskokouksia kaikkialla Afrikassa, Intiassa, Etelä-Amerikassa, Euroopassa ja muualla. Tuhannet ovat pelastuneet, parantuneet ja vapautuneet.

Tekijä
Todd Bentley
Kustantaja / Jakelija
Uskon Sanan Kustannus Oy
ISBN
9789518918434
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2008
Sivumäärä
368
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen