Maan ja taivaan välissä – Kyliin yöpykäämme, sateet tulevat ajallaan (Reijo Ylimys)

Maan ja taivaan väliin mahtuu paljon hämmennystä; epävarma huominen, pienentynyt maailma, aina uudelleen vastassa olevat ihmisyyden kysymykset.

19,80

tuotetunnus (SKU) KK-5143 (Tuote)Osastot: ,

Maan ja taivaan väliin mahtuu paljon hämmennystä; epävarma huominen, pienentynyt maailma, aina uudelleen vastassa olevat ihmisyyden kysymykset.

Työssään niin vankilat, mielisairaalat kuin siltojenaluset kolunnut kirjailija ja terapeutti, pastori Reijo Ylimys ei pakota eikä syyllistä. Hän tarjoutuu ystävällisesti jutellen matkakumppaniksi ihmisen tielle.

Kirjoitusten aiheilla, esimerkeillä ja tyylillään hän osoittaa, että kaikki ei ole muuttuneessa maailmassa muuttunut.

Edelleen ihminen on Jumalan luoma ja lunastama, ainutkertainen ja arvokas. Markkinoidenkin maailmassa elämä on lahja. Ihminen on vapautettu rakkauteen ja palveluun.

Kirja päättyy kristityn elämän keskukseen – Pääsiäiseen. Pääsiäistä edeltävien ja sitä seuraavien kirkkovuoden pyhien tarkastelut kirkastavat olennaisen.

”Meidän elämämme kristittynä merkitsee sitä, että elämme jatkuvasti Pääsiäisen salaisuudesta. Toisiaan seuraavista pienistä kuolemista, joita seuraavat ylösnousemuksen alut. Elävä Kristus seisoo vierellä köyhänä ja nöyränä. Ja siinä täynnä voimaa.”

Tekijä
Reijo Ylimys
Kustantaja / Jakelija
Herättäjä-yhdistys
ISBN
9518781036
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2006
Kirjastoluokka
24.11
Sivumäärä
120
Sidonta
Sid