Kirkkovuosi lasten kanssa (talvikuva) (Monica Vikström-Jokela, John Vikström, Anita Polkutie)

24,50

tuotetunnus (SKU) KK-2602 (Tuote)Osastot: , ,

On tärkeää antaa lapsille hyvän elämän avaimet ja auttaa heitä näkemään elämän moninaisuus, sen kauneus, syvyys ja erilaiset ulottuvuudet. Lasta on syytä rohkaista luottamaan ja uskomaan, että hyvä voi voittaa. Tätä kaikkea voi välittää heille kristillisen perinteen kautta, opettamalla sellaista asennetta, jossa hartaus ja rukous ovat elämään luontevasti kuuluvia osasia. Kristillinen perinne elää rikkaana ja moni- ilmeisenä kirkkovuoden toistuvassa rytmissä ja siihen liittyvissä juhlissa ja tavoissa. Se on hieno perinne – siinä on hyvä levätä.

Tällaiset olivat lähtökohdat arkkipiispatar Birgitta Vikströmillä, kun hän 1980- luvulla kirjoitti teoksensa Kirkkovuosi lasten kanssa. Tuolloin teoksen kuvitti hänen tyttärensä Monica. Nyt Monica Vikström-Jokela on yhteistyössä isänsä, arkkipiispa John Vikströmin kanssa uudistanut teoksen vastaamaan tämän ajan tilannetta.

Kirja sisältää neljä osaa: 1) Rukouksia eri elämäntilanteissa, 2) Joulun aika, 3) Pääsiäisen aika, 4) Helluntain aika. – Anita Polkutien kauniit nelivärikuvat tukevat tekstiä.

Monica Vikström-Jokela on kirjailija, toimittaja ja viiden lapsen äiti. Anita Polkutie on lahtelainen kuvataiteilija.

17. painos 2018.

Tekijä
Monica Vikström-Jokela, John Vikström, Anita Polkutie
ISBN
9789516070950
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2018
Kirjastoluokka
L24
Koko
176 mm x 144 mm x 14 mm
Sivumäärä
111
Sidonta
Sidottu, kovakantinen.