Lupa olla minä suhteissa (Ulla Saunaluoma, Mirja Sinkkonen)

34,00

tuotetunnus (SKU) KK-63871 Osasto:

Ihminen kehittyy, kasvaa ja elää suhteessa toisiin ihmisiin. Varhaisten kiintymyssuhteiden kautta syntyy suhde itseen, toisiin ja Jumalaan.

Mielen hyvinvoinnin kannalta yhteys toisiin edustaa läpi elämän myös turvaa. Tarvitsemme turvallisia toisia oman haavoittuvuutemme suojaksi ja tueksi haastaviin elämäntilanteisiin.

Suhteessa olemiseen liittyvät kaikenlaiset tunteet. Jokaisella on kokemuksia siitä, että ihmisten kesken syntyy ristiriitoja, koska tulkitsemme toisiamme omista lähtökohdistamme. Erimielisyyksien selvittäminen saa puolestaan aikaan uudenlaista luottamusta. Raamatun mukaan Jumala tahtoo elää suhteessa luomaansa hmiseen. Tässäkin vuorovaikutuksessa koetaan erilaisia vaiheita ja monenlaisia tunteita.

Itsetuntemuksen lisääntyminen on avain kaikkeen suhteessa olemiseen.

Lupa olla minä suhteissa -kirja ravistelee entisiä selviytymiskeinoja ja avaa uusia näkökulmia, jotta voimme elää mahdollisimman kukoistavasti suhteissamme. Kirjassa on kysymyksiä ja tehtäviä, jotka soveltuvat yksin pohdittaviksi tai ryhmässä työskentelyyn.

Ulla Saunaluoma on rovasti, työnohjaaja ja raamatunopettaja. Hän haluaa opetuksessaan välittää Raamatun ajattoman sanoman tämän ajan ihmisen elämänkysymyksiin.

Mirja Sinkkonen on psykologi, kouluttajapsykoterapeutti ja tietokirjailija. Hän kirjoittaa mielen hyvinvointiin liittyvistä aiheista ja luennoi niistä eri kohderyhmille.

Molemmat pitävät yhdessä ja erikseen koulutuspäiviä ihmisenä olemiseen liittyvistä aiheista.

Tekijä
Ulla Saunaluoma, Mirja Sinkkonen
ISBN
9789516557369
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2024
Kirjastoluokka
14.1
Koko
134 x 210 mm
Sivumäärä
160
Formaatti
nidottu