Luomakunta, Ekologinen Raamattu

25,00 20,00

tuotetunnus (SKU) KK-62316 Osasto:

Tämän Raamatun materiaalit on  valittu ympäristökriteerein, luomakuntaa varjellen (1. Moos. 2:15).

Raamattupaperi on suomalaista UPM EcoLite -paperia, jolle on myönnetty EU-ympäristömerkki. Paperin valmistuksessa osa raaka-aineesta on peräisin kierrätyspaperista ja puut tehtaalle saapuvat sertifioiduista lähimetsistä. Jokaisen paperinvalmistukseen käytetyn puun tilalle UPM on istuttanut keskimäärin neljä uutta puuta.

Kansimateriaali on suomalaisen Kiiltoplast Oy:n uusiokäytettyä PVC-muovia, joka on lyijy- ja kadmiumvapaata, ftalaatitonta sekä liuotinvapaata. Pinnoite parantaa kirjan kestävyyttä ja siten pidentää Raamatun käyttöikää. Lukunauhojen materiaali on peräisin kierrätyspulloista.

Kirjassa on hyvin vähän painettua liitemateriaalia. Raamattu sisältää yksilöllisen koodin, joka oikeuttaa 12 kuukauden tilausjaksoon Piplia-sovelluksessa, josta löydät laajemmat karttaliitteet ja tausta-aineistoa.

Raamatun on painanut ja sitonut kansiin suomalainen St Michel Print Oy. Mikäli tämä kirja tulee käyttöikänsä päähän, kierrätäthän kannet ja lukunauhat energiajätteenä ja paperin paperinkeräyksen kautta.

Kustantaja / Jakelija
Pipliaseura
ISBN
9789515775498
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2020
Koko
100 x 140 mm.
Sidonta
sidottu