Kronologinen Raamattu + UT + UT-MP3 + VT + DigiRaamattu (-57%)

Sisältää Kronologisen Raamatun (aikajärjestyksessä etenevä) lisäksi UT:n ja VT:n selitysteokset, jossa tekijä Jori Brander avaa kronologiaa ja kyseisten hetkien tapahtumien taustoja mielenkiintoisella tavalla. Paketissa mukana DigiRaamattu, joka sisältää mm: yli 100 teosta, IRT, Novum, Aapeli Saarisalo ja Heikki Palva. Mukana myös UT:n osuus MP3-levynä.

99,00

Kronologinen Raamattu

NYT TAAS SAATAVANA: Vuoden 1992 Raamattu kronologisessa järjestyksessä. Lue Raamattu siinä järjestyksessä kuin asiat ovat tapahtuneet. Kovakantinen.

MikroRabbi Audio MP3 (Kronologinen KR92 UT, synteettinen ääni)

Uusi Testamentti aikajärjestyksessä MP3-versiona.

Kronologisen Raamatun selitykset UT (Jori Brander)

Toivottu ja odotettu selitysteos! Sisältää Kronologisen Raamatun Uuden testamentin raamatunpaikat ja Jori Branderin selitykset kyseisiin raamatunkohtiin.

Kronologisen Raamatun selitykset VT (Jori Brander)

Toivottu ja odotettu selitysteos! Sisältää Kronologisen Raamatun Vanhan testamentin raamatunpaikat ja Jori Branderin selitykset kyseisiin raamatunkohtiin.

DigiRaamattu Pro -paketti elinikäisellä käyttöoikeudella

tuotetunnus (SKU) KK-62112 (Tuote)Osastot: , ,

Sisältää Kronologisen Raamatun (aikajärjestyksessä etenevä) lisäksi UT:n ja VT:n selitysteokset, jossa tekijä Jori Brander avaa kronologiaa ja kyseisten hetkien tapahtumien taustoja mielenkiintoisella tavalla.

Kronologisessa Raamatussa asiat ovat siinä järjestyksessä, kun ne ovat tapahtuneet. Voit katsoa raamatunpaikan kirjasta ja lukea kohdan omasta Raamatustasi. Näin voit käyttää mitä tahansa käännöstä. Raamatunpaikkojen selitykset rikastuttavat, selkiyttävät ja antavat taustatietoa eri raamatunkohdille. Samalla saat myös luettua Raamatun aikajärjestyksessä.

Mukana myös UT:n osuus MP3-levynä.

Soveltuu kenelle tahansa Raamatun tutkimisesta kiinnostuneelle tai ammattilaiselle. Sisältää 10 ylivoimaista tuotetta:

– 1. DigiRaamattu (100+ teosta, tehokkaat suomenkieliset haut)

– 2. Digi-IRT (Iso Raamatun Tietosanakirja)

– 3. DigiNovum (UT:n kreikka-suomi interlineaarinen, sanakirja, jae jakeelta etenevä kommentaari)

– 4. DigiRaamattu 3D (virtuaalimatka Raamattuun)

– 5. DigiSanakirja (Aapeli Saarisalo)

– 6. DigiTietosanasto (Heikki Palva)

– 7. Kronologinen Raamattu (aikajärjestyksessä etenevä Raamattu)

– 8. Kronologisen Raamatun UT selitysteos

– 9. Kronologisen Raamatun VT selitysteos

– 10. RAAMATTU365.FI -pilvipalvelu ja sovellukset (12 kk lisenssi)

Huom! Tuotteissa 1-9 ei aikarajaa.

1. DigiRaamattu sisältää yli 100 teosta: raamatunkäännöksiä (mm. suomalaisia, pohjoismaisia, englanninkielisiä ja alkukielisiä), kommentaareja, kirkkohistoriaa, hartauskirjallisuutta, opetusta ja raamatunlukuoppaita.

DigiRaamatun avulla voit vertailla eri käännöksiä kätevästi, kopioida tekstiä edistyneillä kopiointityökaluilla ja etsiä tehokkailla hakutoiminnoilla haluamiasi raamatunpaikkoja. Lisäksi voit kuunnella raamatuntekstejä puhuttuna pakettiin kuuluvalla MikroPuhe-puhesynteesillä. DigiRaamattu on suomenkielinen raamattuohjelma, joka ymmärtää muista ja muunkielisistä raamattuohjelmista poiketen myös ääkköset ja suomenkielen sijamuodot.

Tarkka teoslista

2. Digi-IRT on Iso Raamatun Tietosanakirjan (IRT) sähköinen versio. Se sisältää artikkeleita, Raamatun hakusanojen selitykset sekä niihin liittyviä havainnollistavia taulukoita, kaavioita ja luetteloita.

3. DigiNovum avaa Raamatun alkukielistä maailmaa nykyajan välineillä. Se sisältää UT:n kreikka-suomi interlineaarisen käännöksen, kreikka-suomi sanakirjan, jae jakeelta etenevän kommentaarin ja erityisartikkelit. Se on koottu sadoista tunnetuista selitysteoksista.

4. DigiRaamattu 3D on huikea virtuaalimatka Raamattuun. Liiku ja tutki ilmestysmajaa, Salomon temppeliä, Jerusalemin toista temppeliä tai kävele raamatunaikaisessa Jerusalemissa. Mukana mm. Liitonarkki, menora, näkyleipäpöydät, suitsutusalttari, uhrialttarit ja pesualtaat.

5. DigiSanakirja on Aapeli Saarisalon kirjoittaman suositun Raamatun Sanakirjan sähköinen versio. Mukana on lähes 2300 Raamatun maailmaan liittyvää sanaa selityksineen.

6. DigiTietosanasto on professori Heikki Palvan kirjoittama teos, joka valottaa yli 1100 Raamatun keskeisintä sanaa ja vierasta nimeä.

7. Kronologinen Raamattu on aikajärjestyksessä etenevä Raamattu. Voit lukea Raamatun siinä järjestyksessä kuin asiat ovat tapahtuneet. Kronologisessa Raamatussa lukija saa paremman yleiskuvan tapahtumien kulusta. On esimerkiksi mielenkiintoista lukea psalmeja niiden tapahtumien keskellä, jolloin niiden uskotaan kirjoitetun. Vastaavasti Uudessa testamentissa neljän evankeliumin tapahtumat on kiinnostavaa nähdä aikajärjestyksessä. Kronologinen Raamattu on lisäksi järjestetty siten, että sen avulla pystyt kätevästi lukemaan Uuden tai Vanhan Testamentin tai vaikka Raamatun kokonaisuudessaan läpi vuoden aikana.

8. Kronologisen Raamatun UT selitys avaa UT:n tapahtumien ja kirjoitusten taustoja ja merkityksiä. Näin lukijalle tulee selkeä ja ymmärrettävä kokonaiskuva.

9. Kronologisen Raamatun VT selitys avaa Vanhan Testamentin kronologiaa. Yli 500 sivuinen teos.

10. RAAMATTU365.FI pilvipalvelua voit käyttää sekä tietokoneella että kännykällä. Sovellukset ovat ladattavissa sovelluskaupoista sekä Androidille että Applen IOS:lle. Sovellukset voidaan asentaa myös työpöytäversioon Windowsille, Macille ja Linuxille. Asennuksen jälkeen saat laajemman valikoiman käännöksiä käyttöösi, kun kirjoitat sovellukseen RAAMATTU365.FI -tunnuksesi.

Huom! Paketti sisältää 12 kk ajan käyttöoikeuden palveluun ja sen jälkeen on mahdollisuus jatkaa käyttöoikeutta päivitystarjoushintaan.

Laitteistovaatimukset: Tilantarve väh. 100 Mt. Windows 7 tai uudempi.