Kristuksen tuomioistuin (Daniel Kolenda)

12,00 5,00

tuotetunnus (SKU) KK-61471 (Tuote)Osastot: , ,

Löydä uudelleen ne hämmästyttävät TOTUUDET, jotka ympäröivät Kristuksen tuomioistuinta, yhtä Raamatun unohdetuista aarteista. Se on Uuden testamentin kirjoittajien ja erityisesti itsensä Jeesuksen Kristuksen opin keskeinen teema. Silti sitä ei useinkaan kuulla nykypäivän saarnoissa ja opetuksissa.

OTA VASTAAN elämää muuttava, ikuisuuslähtöinen näkökulma! Kun olet herännyt ymmärtämään tätä teemaa, sinun on vaikea lukea edes yhtä sivua Uutta testamenttia näkemättä sitä selvästi tai tuntematta sen vaikutusta. TÄMÄ on TODELLISTA. Sillä, miten elät, on väliä. Sillä, mitä teet, on väliä. Sinun TÄYTYY TIETÄÄ TÄMÄ ennen kuin MENET IANKAIKKISUUTEEN!

DANIEL KOLENDA Daniel Kolenda on moderni lähetti-evankelista, joka on kasvotusten johtanut yli 17 miljoonaa ihmistä Kristuksen luo valtavissa ulkoilmaevankeliointikampanjoissa eräissä maailman vaarallisimmista, vaikeimmista ja kaukaisimmista alueista. Maailmankuulun evankelista Reinhard Bonnken seuraajana Daniel johtaa Christ for all Nations –järjestöä, jonka nimissä on toteutettu eräitä historian suurimpia evankeliointitapahtumia, ja hän on julkaissut yli 190 miljoonaa kirjaa 104 kielellä ja hänellä on tukikohtia yli 10 maassa ympäri maailmaa. Hän isännöi myös kansainvälisellä yhteistyöllä toteutettua televisio-ohjelmaa.

Tekijä
Daniel Kolenda
ISBN
9789527058961
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2018
Sivumäärä
90
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen