Kasvun keskellä – Elämää murrosikäisen vanhempana (Kristiina Alaja (vain 1 kpl jäljellä))

Lapsen murrosikä kyseenalaistaa perheessä monta asiaa, eikä vanhemmuuskaan ole helppoa. Nuoren rajoja olisi väljennettävä ja alkavaa itsenäisyyttä tuettava, mutta miten muistaa tämä arjen tilanteissa?

29,20

tuotetunnus (SKU) KK-9901 Osasto:

Lapsen murrosikä kyseenalaistaa perheessä monta asiaa, eikä vanhemmuuskaan ole samaa kuin ennen. Nuoren rajoja olisi väljennettävä ja alkavaa itsenäisyyttä tuettava, mutta miten muistaa tämä arjen tilanteissa? Miten vanhemmat kestävät sen, etteivät he enää olekaan lapselle kaikki kaikessa? Entä murrosikäisen joskus rajunkin kritiikin? Miten osoittaa hellyyttä lapselle, joka vain murahtelee ja torjuu kosketuksen?

Murrosikäinen: Että sä oot tyhmä. Sä et kyllä tajuu mistään mitään! Miks just mulla on noin idiootti mutsi! Äiti: ???

Kasvun keskellä -teoksen mainiot tapausesimerkit ovat helposti tunnistettavia arkisia tilanteita, joista lukija saa arvokkaita kasvatusvinkkejä ja joita pohtimalla vanhemmat voivat oppia hyväksymään myös oman keskenkasvuisuutensa ja epätäydellisyytensä. Virheitä sattuu puolin ja toisin, mutta niistä voi oppia.

FM Kristiina Alaja on kirjoittanut useita kasvatustyöhön ja ihmissuhteisiin liittyviä teoksia. Hän on toiminut myös opettajana, koulutussuunnittelijana ja aikuiskouluttajana.

Tekijä
Kristiina Alaja (vain 1 kpl jäljellä)
ISBN
9789516074590
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2007
Kirjastoluokka
38.1
Koko
216 mm x 140 mm x 15 mm
Sivumäärä
142
Sidonta
Sidottu, kovakantinen