Jumalasuhde ennalleen (Polku… sadonkorjaajaksi -osa 1) (Maarit Aro-Heinilä, Timo Aro-Heinilä)

15,00 6,75

tuotetunnus (SKU) KK-7987 (Tuote)Osastot: , ,

JUMALASUHDE ENNALLEEN Polku… sadonkorjaajaksi -osa 1.

Tähän kirjaan on koottu solujohtajuuskoulun kymmenen ensimmäisen luennon aiheet. Kristillinen usko voidaan tiivistää yhteen sanaan: SUHTEET. Uskossa on kyse suhteesta Jumalaan ja ihmissuhteista. Tässä kirjassa paneudutaan Jumalan pelastussuunnitelmaan ihmisten Jumala-suhteen ennallistamiseksi ja siihen, miten se käytännössä tapahtuu rukouksen, Sanan, kasteen ja ehtoollisen kautta.

Solujohtajuuskoulun opetuksiin littyviä ”Sadonkorjaajaksi” -kirjoja ilmestyy kaikkiaan kuusi, ja ne ovat jatkoa Polku -sarjan aikaisemmille osille ”Uudelle polulle”, ”Täyteen vapauteen” ja ”Eteenpäin uskossa”. Polun ensiaskelten jälkeen on tarkoitus mennä entistä syvemmälle uskon perusasioissa ja varustaa Jeesuksen opetuslapsi kykeneväksi toimimaan hengellisenä äitinä tai isänä vasta uskoon tulleille. Yhtenä osoituksena hengelliseen aikuisuuteen kasvamisesta on oman solun aloittaminen. On sadonkorjuun ja sadonkorjaajien varustamisen aika.

”Uudistaessaan perheemme vuonna 2000 Jumala antoi meille näyn Jumalan ennalleen asettamista perheistä, jotka vievät evankeliumia eteenpäin. Haluamme perheenä olla tästä esimerkkinä. Sinunkin perheesi voi olla mukana tässä Jumalan liikehdinnässä, kun lähdet kulkemaan polulla eteenpäin, kasvamaan uskossasi.”

                                                    -Timo ja Maarit Aro-Heinilä

Timo Aro-Heinilä valmistui vuonna 1988 Teologian maisteriksi Åbo Akademista. Toistakymmentä vuotta hän palveli seurakuntapappina. Vuodesta 2004 lähtien hän on hoitanut Nokia Mission koulutusvastaavan tehtäviä, joihin kuuluu mm. Nokia Missio -Raamattuinstituutin johtaminen.

Maarit Aro-Heinilä on peruskoulutukseltaan lääketieteen lisensiaatti ja toimii Nokia Missiossa miehensä Timon työparina, erityisvastuualueenaan Nokia Mission polun ja seurakuntanäyn kehittäminen

Tekijä
Maarit Aro-Heinilä, Timo Aro-Heinilä
ISBN
9789525674156
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2009
Sivumäärä
188
Sidonta
pehmeäkantinen, nidottu