Jumalasta kaikki lähtee (Kati Kemppainen)

Kati Kemppainen luo katsauksen siihen, miten Suomen Lähetysseura ymmärtää kirkon tehtävän maailmassa.
Kirjanen sopii esimerkiksi seurakunnan opintopiireihin ja muihin kokoontumisiin.

9,00 4,05

tuotetunnus (SKU) KK-59883 (Tuote)Osastot: ,

”Sanoma Jumalan rakkaudesta toteutuu kaikkialla maailmassa ilona, rauhana jo oikeudenmukaisuutena.” Kati Kemppainen luo katsauksen siihen, miten Suomen Lähetysseura ymmärtää kirkon tehtävän maailmassa.

Kemppainen muistuttaa että, kaikki lähtee Jumalasta. Kirkon tehtävä on kutsua kaikkia ihmisä Jumalan lapsiksi. Tämä kutsu ylittää kansalliset, sosiaaliset, taloudelliset ja yksilön ominaisuuksiin liittyvät rajat.

Millainen siis on kirkon tehtävä nykyajan maailmassa, jossa kristinuskon painopiste on siirtymässä etelään ja itään? Miksi kysymykset ihmisoikeuksista ovat tärkeitä maailmanlaajalle kirkolle? Mitä tarkoittaa, että Jumala toimii syrjäytettyjen kautta? Mihin sitoudumme, kun sitoudumme toivoon?

Kirjanen sopii esimerkiksi seurakunnan opintopiireihin ja muihin kokoontumisiin. Kunkin kappaleen lopussa on mainittu pari keskeistä teosta tai artikkelia, jotka tarjoavat lisälukemista aiheesta kiinnostuneelle. Kappaleiden loppuun on myös laadittu muutama aihetta kästtelevä kysymys keskutelujen pohjaksi.

Ajatuksia herättävä ja uusia näkökulmia antava kirja sopii myös luettavaksi yksin.

Tekijä
Kati Kemppainen
ISBN
9789516244634
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2016
Sivumäärä
40
Sidonta
kierresidonta