Jabesin rukous (Bruce Wilkinson)

16,00 6,90

tuotetunnus (SKU) KK-8330 (Tuote)Osastot: , ,

Haluatko Jumalan siunauksia elämääsi – runsaasti?

Oletko valmis poikkeuksellisiin mittasuhteisiin: pyytämään Jumalalta niitä yltäkylläisiä siunauksia, joita hän haluaisi mielellään antaa sinulle? Liity Bruce Wilkinsonin seuraan. Sinulle selviää, miten melko tuntemattoman Raamatun henkilön merkittävä rukous raivaa esteitä Jumalan antaman arvostuksen, voiman ja varjeluksen tieltä. Huomaat, miten yksi päivittäinen rukous voi auttaa jättämään menneen taaksesi – ja elämään Jumalan suunnitelman mukaisesti.

’Tällaisella radikaalilla luottamuksella Jumalan hyviin tarkoituksiin ei ole mitään tekemistä nykyisin suosituksi tulleen ’evankeliumin’ kanssa, että meidän pitäisi pyytää Jumalalta Cadillacia, kuusinumeroisia tuloja tai muuta aineellista merkkiä siitä, että olemme onnistuneet löytämään hyvän tavan hyötyä yhteydestämme Jumalaan’, Wilkinson kirjoittaa.

’Ystäväni Bruce Wilkinson osaa saarnata Sanaa. Tämän kirjan sanoma on Brucen elämän keskeisimpiä! Lue se — lupaan, ettet pety!’

DENNIS RAINEY, FAMILY LIFE -JÄRJESTÖN TOIMINNANJOHTAJA

’Jos kaipaat sitä, millaiseksi elämä Kristuksessa on tarkoitettu, sinun on ehdottomasti luettava Jabesin rukous. Pieni kirja, mullistava sanoma! Suosittelen!’

TRI HOWARD HENDRICKS, PROFESSORI, DALLASIN TEOLOGINEN SEMINAARI

TRI BRUCE H. WILKINSON on kansainvälisen Walk Thru the Bible Ministries -järjestön perustaja ja puheenjohtaja. Järjestön keskeinen tavoite on tuottaa korkeatasoista raamatunopetusta, raamattumateriaalia ja -koulutusta. Wilkinsonilta on julkaistu lukuisia kirjoja. Suomeksi häneltä ovat ilmestyneet Ikuinen siunaus (Päivä 2003), Viinipuun salaisuus (Päivä 2003) ja Unelman kantaja (Päivä 2004). Bruce ja hänen Darlene-vaimonsa asuvat Yhdysvalloissa, Georgian osavaltion Atlantassa. Heillä on kolme lasta.

Tekijä
Bruce Wilkinson
ISBN
9789524752589
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2018
Koko
160 mm x 115 mm x 7 mm
Sivumäärä
93
Sidonta
sidottu, kovakantinen