Isis marssii Jerusalemiin (Chris Mitchell)

Chris Mitchell toimii CBN News tv-yhtiön Lähi-idän toimiston päällikkönä Jerusalemissa. Kirjassaan hän paljastaa tapahtumia, jotka antavat ymmärtää, että Raamatun profetiat ovat todella täyttymässä omana aikanamme.

22,00 9,00

tuotetunnus (SKU) KK-58661 (Tuote)Osastot: , ,

Chris Mitchell toimii CBN News tv-yhtiön Lähi-idän toimiston päällikkönä Jerusalemissa. Kirjassaan hän paljastaa tapahtumia, jotka antavat ymmärtää, että Raamatun profetiat ovat todella täyttymässä omana aikanamme.

ISIS

Neljä kirjainta. Miljardit ihmiset tietävät mitä kirjaimet tarkoittavat. Islamilaista pakkokehitettyä valtiorakennelmaa Irakin ja Syyrian alueella. Islamilaista kalifaattia. Maailmanloppua jouduttavaa muslimifanaatikkojen rynnäkköä halki Lähi-dän Eurooppaan ja vihdoin ylitse asutetun maanpiiriin. Päämääränä shariadiktatuurin luominen. Päämääränä juutalaisuuden ja kristinuskon ja kaikkien uskontojen paitsi isis-islamin repiminen juurineen ja hautaaminen ennen kaikkea murhattujen kristittyjen kidutettujen ruumiitten unohdettuun kumpujen yöhön. Syksyllä 2015 ISIS lisäsi tuoreimman varoitushuudon propagandakanaviinsa: hepreankielisen informaation Israelille ja maailman juutalaisille heitä odottavasta pikaisesta totaalisesta holokaustista.

Viemme vallankumouksemme kaikkeen maailmaan kunnes huuto: ”Ei muuta Jumalaa kuin Allah!” kaikuu jokaisessa maailman maassa.  – AJATOLLAH KHOMEINI

”Näemme uuden maailmanjärjestyksen nousevan…” – YHDYSVALTAIN ENTINEN PUOLUSTUSMINISTERI CHUCK HAGEL

”Olkaa ennalta varoitettuja ristiretkeläisten Eurooppa: Kaikkensa likoon pistävät antautuneet taistelijamme ovat jo pakolaismassoissa jalkautuneet kansojenne keskelle.” ISISIN ENGLANNINKIELISEN PROPAGANDAJULKAISUN TEKSTILAINAUS

Tämä on ensimmäinen kirja, jossa käsitellään ISIStä erityisesti heprealaiskristillisestä näkökulmasta. Kirjassa on kaksitoista kaiken paljastavaa lukua – joista kahden otsikot: Tunne vihollisesi ja Valmistaudu tulevaan osoittavat tekstin laajuuteen – ovat toistaiseksi ainoata kaltaistaan painettua aineistoa.

Tekijä
Chris Mitchell
ISBN
9789515853158
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2015
Sivumäärä
223
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen