Isä itse rakastaa teitä (Wilfrid Stinissen)

On hyödyllistä pyrkiä tiivistämään Kristuksen ilosanoma yhteen lauseeseen. Stinissenin ehdottaa koko evankeliumin tiivistymäksi Jeesuksen sanoja: ’Isä itse rakastaa teitä’ (Joh. 16:27).

25,00

tuotetunnus (SKU) KK-63815 Osasto:

Karmeliittaisä Wilfrid Stinissenin (1927-2013) laajasta kirjallisesta tuotannosta on julkaistu suomeksikin jo lähes 20 teosta. Tämän kirjan ruotsinkielistä alkuteosta Fadern själv älskar er Wilfrid ei ehtinyt nähdä valmiina, koska se julkaistiin postuumisti vasta hänen kuolemansa jälkeen.

Kirjan alussa on kahden hänen ystävänsä ja työtoverinsa, isä Clemens Karlssonin ja kardinaali Anders Arboreliuksen kirjoittamat esipuheet. Ne avaavat hyvin Stinissenin kirjojen sisältöä ja merkitystä sekä auttavat ymmärtämään tiettyjä painotuksia.

Jumalan rakkaus on keskeinen ja läpäisevä teema Stinissenin ajattelussa ja kirjoittamisessa.

On hyödyllistä pyrkiä tiivistämään Kristuksen ilosanoma yhteen lauseeseen. Stinissenin mukaan vaihtoehtoja on useita, mutta hän ehdottaa koko evankeliumin tiivistymäksi Jeesuksen sanoja: ’Isä itse rakastaa teitä’ (Joh. 16:27).

Jos koko olemuksellamme tiedämme taivaallisen Isämme rakastavan meitä, sydämemme on löytänyt kotinsa. Saamme luottaa Isän rakkauteen ja ottaa sen vastaan.

Stinissenin kuoleman jälkeen julkaistuna tätä kirjaa voi pitää hänen hengellisenä testamenttinaan. Lukiessamme ei ole syytä pitää kiirettä. Olemme ilosanoman ytimessä.

Stinissenin erinomainen Raamatun tuntemus on avain myös sille, miten läheisesti ja lämpimästi hän kirjoittaa Pyhästä Kolminaisuudesta ja siitä, mitä Kristus odottaa meiltä, hänen seuraajiltaan.

Tekijä
Wilfrid Stinissen
ISBN
9789523961517
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2024
Koko
A5
Sivumäärä
173
Formaatti
sidottu (kovakantinen)