Ilmestysmajarukous DVD (Markku Veilo)

Ilmestysmajarukous aukaisee taivaat. Opi rukoilemaan itsesi läpi vihollisen vastustavan muurin joka aamu ja saat vaeltaa voittosaatossa Kristuksessa!

21,00

tuotetunnus (SKU) KK-11162 Osasto:

Ilmestysmajarukous aukaisee taivaat.

Ilmestysmajarukous on tie, joka lähtee Ilmestysmajan esipihalta ja etenee aina kaikkeinpyhimpään saakka, Isän läsnäolon kokemiseen. Ilmestysmajarukouksen tarkoitus on se, että rukoilija kulkee rukoillessaan samankaltaisen tien kuin muinainen ylimmäinen pappi, joka suurena sovituspäivänä kohtasi kaikki Ilmestysmajan kuusi korkeastipyhää esinettä, viedessään uhrieläimen syntejä sovittavaa verta kaikkeinpyhimmän armoistuimelle. Jokaisen esineen kohdalla rukoilija saa lisävalaistusta: itsestään, suhteestaan Jumalaan ja kolmiyhteisen Jumalan eri persoonista.

Ilmestysmajarukous todella toimii käytännössä! Se aukaisee taivaat ja sen seurauksena rukoilijan hengensilmät ja -korvat. Rukoilija saa ilmestystietoa taivaasta ja oppii Jumalan läsnäolossa kuuntelemaan Pyhän Hengen ääntä. Rukouksen edetessä rukoilijalle näytetään myös kuinka Jumalan koko sota-asu puetaan päivittäin ylle.

Opi rukoilemaan itsesi läpi vihollisen vastustavan muurin joka aamu ja saat vaeltaa voittosaatossa Kristuksessa!

Kesto n. 80 min.

Tekijä
Markku Veilo
ALV-prosentti
24,00 %
Julkaisuvuosi
2009