Oppi kätten päälle panemisesta DVD (Markku Veilo)

Mitä kätten päällepanemisen yhteydessä oikein tapahtuu? Onko yhdentekevää, kenen me annamme siunata itseämme?

12,00

tuotetunnus (SKU) KK-11165 Osasto:

Heprealaiskirje kertoo meille siitä, että oppi kätten päällepanemisesta kuuluu Kristuksen opin alkeisiin. Silti tästäkin opista löytyy eritasoisia syvyyksiä ja salaisuuksia, kuten kaikesta muustakin, mitä Jumalan sanaan kuuluu.

Mitä kätten päällepanemisen yhteydessä oikein tapahtuu? Onko yhdentekevää, kenen me annamme siunata itseämme? Mitä Paavali tarkoittaa kirjoittaessaan Timoteukselle: ”Älä ole liian kerkeä panemaan käsiäsi kenenkään päälle, äläkä antaudu osalliseksi muiden synteihin. Pidä itsesi puhtaana”? 1Tim.5:22.

Jumala on kutsunut meidät palvelemaan toinen toisiamme ja lähimmäisen siunaaminen on yksi erittäin tärkeä palvelemisen muoto. Me voimme virkistää uskon veljiemme ja uskon sisariemme henkeä ja tukea heitä tämän yhteisen matkamme aikana kohti iankaikkista määränpäätämme, Uutta Jerusalemia.

Mitä enemmän me saamme tietoa Jumalan toimintatavoista, sitä tehokkaammin me voimme kanavoida taivaallista apua maan päälle ja sitä vaikeampi sielunvihollisen on pettää meitä tässä palvelustehtävässämme.

Hattulan kotikirkossa kuvattu opetus-DVD, kesto n. 1h

DVD toimitetaan muovitaskussa.

Tekijä
Markku Veilo
ALV-prosentti
24,00 %
Julkaisuvuosi
2009
Formaatti
cd