Ihmiskunnan tulevaisuus Raamatun valossa (Martti Ahvenainen)

28,00 15,00

tuotetunnus (SKU) KK-61272 (Tuote)Osastot: , ,

Tulevaisuus ja niin sanotut lopun ajat ovat aina kiehtoneet ihmisiä. Aiheesta on kirjoitettu tuhansia teoksia, joissa pyritään avaamaan Raamatun profetioita. Tutkimisen ansiosta ymmärrys lisääntyy. Koska viimeisiä aikoja käsittelevä materiaali on Raamatussa erittäin runsas, on kaikkien mahdollisten yksityiskohtien johdonmukainen yhteen sovittaminen vaativa tehtävä.

Tunnettu raamatunopettaja, pastori Martti Ahvenainen on pyrkinyt laatimaan helppotajuisen teoksen, joka kattaa viimeisiin aikoihin liittyvät päätapahtumat iankaikkisuuden alkamiseen asti. Tällaisena eskatologian sekamelskan aikana Martti Ahvenaisen kirjan arvo nousee entisestään.Tarvitaan juuri nyt tuollaista selvää, johdonmukaista ja hyvin perusteltua Raamattuun pohjautuvaa opetusta.

– Juhani Kuosmanen, päätoimittaja emeritus, RV-lehti, pastori, raamatunopettaja

Tunnettu raamatunopettaja on tarttunut ihmisiä aina kiinnostaneeseen aiheeseen. Ahvenainen viljelee kirjassaan runsaasti Raamattua, mikä tekee teoksesta luotettavan. Ongelmallisia kysymyksiä hän käsittelee viisaasti siten, että kertoo jonkin asian tulkinnan ja esittelee heti sen heikkoudet Raamatun valossa. Opetus on tervettä ja raitista, jollaista Martti Ahvenaiselta on totuttu odottamaan.

– Tapio Sopanen, Master of Theology

Tämä kirja avaa ymmärryksesi käsittämään miten Jumala ohjaa historian kulkua, millä tavalla Hän on ihmiskunnan pelastanut ja mitä maailma joutuu vielä kokemaan. Uskon, että sen sanoma saa sinut kääntymään Jumalan puoleen, sillä lähellä on aika ja kaikkien näkyjen täyttymys (Hes. 17:12).

– Mika Turunen, pastori

Tekijä
Martti Ahvenainen
ISBN
9789527058930
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2018
Sivumäärä
n. 270
Sidonta
sidottu, kovakantinen