Home Made – kutsumuksena koti (Marianna Hildén)

25,00

tuotetunnus (SKU) KK-63850 Osasto:

Kolmen pikkukaverin kanssa päivät koostuivat hauskanpidosta, hellyydestä, huumorista ja hulluttelusta, mutta myös huhkinnasta, harmituksista, haasteista ja hohhoijaa-hetkistä. Olennaisin tiivistyi kuitenkin kahteen sanaan: ’Herran haltuun!’ Niihin kietoutui kotiäidin kiivain kaipaus, että Kaikkivaltias kannattelisi taas, aamusta iltaan – yötä unohtamatta. Varustaisi viisaudellaan ja antaisi voimaa tai oikeammin: osoittaisi voimattomassa voimansa.

Pyhälle paikalle kutsuttuna niin hyvässä kuin hankalassa, pontevana tai puolikuolleena – sain joka päivä lahjapaketin. Sen sisältö selvisi iltaan mennessä. Ansaitsemattoman armon riippumattoon rentoutuneena ihmettelin, että jotakin kovin arvokasta oli uskottu hauraaseen huomaani. Ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin nojata koko painolla ymmärryksen ylittävään, taivaalliseen totuuteen: Minua ja sylissäni olevia kannattelevat iankaikkiset Käsivarret.

Sydämen sopukoihin ja muistiin kirjatuiksi tallentui noilta vuosilta tukku tarinoita. Tämä kirja sisältää niistä muutamia humoristisiksi hartausteksteiksi koostettuina. Tervetuloa meidän kotiin!

Marianna Hildén on lastentarhanopettaja, joka on tehnyt päätyönsä kotiäitinä ja vapaaehtoisena nuorisotyöntekijänä. Pian hän valmistuu kristilliseksi taideterapeu­tiksi. Hän on yhdessä miehensä Teemun kanssa toiminut vuosien saatossa monissa hengellisissä vastuutehtävissä. Nykyisin he toimivat myös kotitilallaan sijaitsevien juh­latalon ja joulukuusiviljelmän isäntäparina. Pariskunnan tuorein kunniatehtävä on su­loisen pienen pojan isovanhemmuus.

Tekijä
Marianna Hildén
ISBN
9789523741300
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2024
Koko
134 x 210 mm
Sivumäärä
112
Formaatti
sidottu