Herrani elää! (Rupert Efraimson)

Lyhyitä hartaus- ja opetuskirjoituksia sekä runoja, joissa kuuluu selkeä, rohkaiseva ja uskoa vahvistava Jumalan sanan opetus.

20,00

tuotetunnus (SKU) KK-11175 (Tuote)Osastot: , ,

Lyhyitä hartaus- ja opetuskirjoituksia sekä runoja, joissa kuuluu selkeä, rohkaiseva ja uskoa vahvistava Jumalan sanan opetus.

Kirjaan koottujen tekstien kirjoittajan pastori Rupert Efraimsonin julistukselle on tunnusomaista luottamus Jumalan armoon Vapahtajassa Jeesuksessa, armahdetun ilo, halu kertoa Vapahtajasta toisillekin ”ettei keltään saisi peittyä, miks’ Karitsa on kuollut ristillä”.

Efraimson on äidin puolelta toisen polven ja isän puolelta kolmannen polven amerikansuomalainen, joka kuului tunnustukselliseen Amerikansuomalaiseen Evankelis-Luterilaiseen Kansalliskirkkoon. Hän toimi myös Suomessa vv. 1959 -1970 Lahden, Kuusankosken ja Helsingin Tunnustuksellisten Luterilaisten Seurakuntien pastorina sekä 1960-luvulla Suomen Tunnustuksellisen Luterilaisen Kirkon kirkkokunnanjohtajana.

Toivomme, että tämä kirja voisi saattaa etsiviä uskoon ja vahvistaa kristityitä Jumalan sanan tuntemisessa ja armon ilossa Vapahtajassamme Jeesuksessa. Kristus on totisesti ylösnoussut ja uskonut meille sovituksen sanan. ”Jeesus elää, miksi itket?”.

Efraimsonin pidemmistä saarnoista ja hartauskirjoituksista on julkaistu toinen kirja, Sovituksen sana.

Kannen on suunnitellut Kimmo Pälikkö.

Tekijä
Rupert Efraimson
Kustantaja / Jakelija
Suomen Tunnustuksellinen Luterilainen Kirkko
ISBN
9789519318578
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2009
Sivumäärä
280
Sidonta
Kovakantinen