Herran pelko (John Bevere)

Tämä syvällinen sanoma kannustaa sinua kunnioittamaan Jumalaa tavalla joka tekee vallankumouksen sinun elämässäsi.

20,00 10,00

tuotetunnus (SKU) KK-5099 Osasto:

Enemmän kuin koskaan jotakin puuttuu meidän seurakunnistamme, rukouksistamme ja henkilökohtaisesta elämästämme. Se on se joka rakentaa läheisyyttä Jumalan kanssa olevaan suhteeseemme. Se on sitä joka tekee meidän elämämme todellisiksi ja puhtaaksi. Se on sitä joka muuttaa meidät todella Hengen – johdattamiksi Jumalan lapsiksi. Se on HERRAN PELKO.

Tässä mukaansa tempaavassa kirjassa kirjoittaja John Bevere paljastaa tarpeemme pelätä Jumalaa. Rakastavalla vastakkain asettelevalla tyylillään hän haastaa meitä kunnioittamaan Jumalaa uudella tavalla palvonnassamme ja päivittäisessä elämässämme. Hän osoittaa meille kuinka Herran pelko on avain Jumalan tuntemiseen siten kuin hän kaipaa tulla tunnetuksi ja kuinka kaikesta muunlaisesta lähestymisestä on väistämättä seurauksena tuomio.

Tämä syvällinen sanoma kannustaa sinua kunnioittamaan Jumalaa tavalla joka tekee vallankumouksen sinun elämässäsi.

John Bevere tunnetaan maailmanlaajuisesti bestsellereiden kirjoittajana ja voideltuna julistajana. Hänen kirjoihinsa ja nauhoihinsa, joita on myyty yli puoli miljoonaa kappaletta sisältyvät Saatanan Syötti (The Bait of Salan), Pelottelun murtaminen (Breaking Intimidation) ja Saatanan Ovi (the Devil’s Door). Hänen toimeksianto sopimuksensa on julistaa totuutta joka kääntää sydämet Jumalan puoleen. John ja hänen vaimonsa, Lisa, asuvat Orlandossa, Floridassa yhdessä neljän poikansa kanssa.

Tekijä
John Bevere
ISBN
9529131224
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2001
Sivumäärä
272
Sidonta
nid.