Hengen tunteminen (Hengen miekka -kirjasarja) (Colin Dye)

Kirja on tarkoitettu uskoville, jotka ovat valmiit panemaan syrjään omat käsityksensä rukouksesta ja tutkimaan Jumalan Sanaa löytääkseen raamatulliset ja toimivat rukouksen periaatteet.

14,90

tuotetunnus (SKU) KK-58859 (Tuote)Osastot: , ,

Monille kristityille Pyhä Henki vaikuttaa joltakin kolminaisuuden varjolta. He tietävät Raamatun puhuvan Hänestä, mutta heistä on vaikeaa käsittää, miten Pyhä Henki voi olla persoona. Hengen miekka -kirjasarjaan kuuluva Hengen tunteminen tutkii, mitä Raamattu sanoo Pyhästä Hengestä.

Colin Dye toimii vanhempana pastorina Kensington Templessä sekä johtajana London City Church -seurakunnassa, joka on koko kaupungin kattava seurakuntien, julistajien ja solujen verkosto. Hän on kirjoittanut yli 30 kirjaa sellaisista aiheista kuin rukous, julistus Pyhässä Hengessä, seurakunnan kasvu sekä henkilökohtainen herätys, ja hän haluaa nähdä seurakunnan toimivan nyky-yhteiskuntaan soveltuvin tehokkain tavoin. Colin on helluntaiseurakuntien kansallisen johtoryhmän (Elim Pentecostal Churches National Leadership Team) jäsen. Hänen perheeseensä kuuluu vaimo Amanda ja tytär Elizabeth.

”Meihin kaikkiin vaikuttavat ihmiset, joiden kanssa vietämme aikaa. Tämä pitää paikkansa myös Jeesuksen suhteen. Mitä enemmän vietämme aikaa Hänen seurassaan Hengessä, sitä enemmän muutumme Hänen kaltaisekseen. Hengen tunteminen -kirja kertoo ytimekkäästi perusasiat siitä, mitä Raamattu sanoo Pyhästä Hengestä ja mitä tarkoittaa Hänen kanssaan eläminen. Jo puolivälissä kirjaa huomasin iloitsevani siitä, että saan tuntea Pyhän Hengen ja että edessä on vielä upea ja jännittävä matka suhteen syventyessä. Toivon ja ilon kirja.”

Lea Kiiski

”Hengen miekka -kirjasarjassa Colin Dye käsittelee selkeästi ja raittiisti erittäin ajankohtaista aihetta eli Jumalan Sanan ja Hengen samanaikaista vaikutusta. En tiedä kuinka asian voisi esittää paremmin, ja siksi suosittelen sitä lämpimästi.”

Tri RT Kendall, kansainvälinen raamatunopettaja

”Tasapainoinen julistus sekä apostolinen perusta ovat avainasemassa uskoon tulemisessa, uskovien opetuslapseuttamisessa sekä Jeesusta Kristusta kirkastavassa, elämää antavassa sananjulistuksessa, joka edistää Hänen päämääriään seurakunnan kautta. Pastori ja opettaja Colin Dye on onnistunut yhdistämään nämä asiat kirjassaan ja luotsaa meitä vakaasti ja raittiisti kohti näitä päämääriä.”

Jack W. Hayford, johtaja, International Foursquare Churches

Tekijä
Colin Dye
Kustantaja / Jakelija
Multiversum Oy
ISBN
9781898444176
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2016
Sivumäärä
140
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen