Gangsterin testamentti (Rami Samuel Kivisalo)

Rankka ja koskettava tositapahtumiin perustuva tarina nuoresta taistelulajien mestarista, joka ajautuu varttuessaan syvälle väkivallan ja vihan maailmaan mafian gangsteriksi. Vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen Jumalan muuttava voima puuttuu peliin.

22,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-9853 (Tuote)Osastot: , ,

Gangsterin testamentti on tositapahtumiin pohjautuva uskomattoman vauhdikas ja koskettava elämäkerta. Kirjan alun tapahtumat vievät nuoren pojan Afrikkaan taistelulajien mestarin oppiin. Epätavallinen ”opetus” kouluttaa nuoresta pojasta väkivaltaisen taistelulajien mestarin. Kun hän vuosia myöhemmin palaa takaisin Eurooppaan, hänestä tulee nopeasti väkivallan ja vihan täyttämä ammattirikollinen. Pian hän on syvällä mafiapiireissä ja hänestä tulee armoton ja tunteeton gangsteri. Epätavallinen pahuus ja pimeys, joka Afrikassa täytti nuoren miehen koko sisäisen maailman, verhoaa häntä kaikkialla kuin musta pilvi. Yliluonnolliset demoniset kyvyt ja voimat tulevat hänen elämässään esille sellaisella tavalla, että hänen ympärillään oleva pahuuden läsnäolo on käsinkosketeltavan todellinen.

Kirja on kertomus yliluonnollisesta pahuudesta, joka tarinan edetessä saa yhä suuremman otteen päähenkilön elämästä. Jumalan erikoinen ilmestyminen vankilan sellissä muuttaa lopulta miehen elämän. Kirjan tarina kuvaa entisen gangsterin vaikeuksia sopeutua normaaliin elämään vankilavuosien jälkeen. Toinen toistaan seuraavat pettymykset ja epäonnistumiset avoimen rehellisesti kerrottuna tuovat Jumalan armon esille sellaisella tavalla, joka saa jokaisen ihmettelemään Jumalan hyvyyttä ja laupeutta.

Tekijä
Rami Samuel Kivisalo
Kustantaja / Jakelija
Multiversum Oy
ISBN
9789525367690
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2008
Sivumäärä
310
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen